Verliefd op koper

Gespot in de badkamer: koper. Je ziet dit trendy materiaal terug in verlichting, drains, douchesets….

Maar onze favoriet zijn toch wel de kranen in geborsteld koper van Hotbath.

Trend: koper

De tijd van sobere en ingetogen interieurs is voorbij, anno 2018 mogen we los met rijke patronen, diepe kleuren en een overdaad aan materialen. Koper is een interieurtrend en past perfect in dit verhaal. Vroeger was dit materiaal alleen voor de rijken weggelegd, maar tegenwoordig is koper voor iedereen bereikbaar.

Je ziet het vooral terug in accessoires, zoals lampen, kandelaars en bijzettafels. De warme roodbruine kleur is moeilijk te weerstaan, wat je interieursmaak ook is. Koper is mooi in een lichte basis, maar ook een goede match met roze, diepblauw, groen en zwart.

Koperen douchekop van regn
Koperen krukje in badkamer

Geef je badkamer glans

Koper is een materiaal dat vaak subtiel wordt toegepast. Perfect voor de badkamer! Wat denk je van een koperen wastafelkraan van Hotbath? Of ga voor een thermostaat, drain of doucheset in koper. Het is weer eens wat anders dan chroom. Door koper te combineren met een rustig kleurenpalet vind je het over vijf jaar waarschijnlijk nog steeds mooi.

Ga je voor een wow-effect, dan kun je koper combineren met marmer of zwart. Wedden dat de oh’s en ah’s niet van de lucht zijn? Hoe je het ook combineert: koper is de komende jaren een blijvertje in de badkamer.

Koperen kraan van regn voor in badkamer

Glanzend, gepolijst, geborsteld

Hotbath is specialist op het gebied van kranen. De trendy designkranen uit hun Cobber-lijn zijn verkrijgbaar in maar liefst twaalf kleuren. Metalen spelen een grote rol in deze collectie. Het gaat van chroom tot verouderd messing en van geborsteld koper tot roze goud.

Zo mooi! De kranen van Hotbath hebben niet alleen goede looks, maar zijn ook voorzien van technische hoogstandjes. Ze kunnen zowel links, rechts als boven de uitloop worden gemonteerd. Het Flower Power systeem zorgt dat er geen warm water wordt verspilt.

Ook interessant voor jou

Earthy Elegance badkamer

Elegantie ten top met de Earthy Elegance badkamer

Vol enthousiasme presenteren wij inspiratiebadkamer Earthy Elegance, die is ingericht volgens de laatste trends en gebaseerd op de natuur, met natuurlijke materialen.
Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen