Het voordeel van een onderhoudsarme douchegoot

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Tijdens het douchen kunnen er allerlei soorten vuil zoals zeepresten, haren of vet zich hechten aan de sifon of de afvoerbuis. Een schone douche afvoer zorgt ervoor dat water snel en effectief afgevoerd kan worden. Verstoppingen en overstromingen worden hierdoor voorkomen. Ondanks dat het zo belangrijk is wordt het schoonmaken van de douchegoot vaak als een vervelend klusje gezien. Met de Easy Drain Dryphon® techniek is schoonmaken gelukkig (bijna) niet meer nodig! 

Compact Clean met Dryphon Techniek

Easy Drain introduceert de volgende generatie Compact douchegoten: de Compact Clean met Dryphon techniek. De douchegoot is uitgevoerd met een nieuwe, onderhoudsarme sifon die dankzij gepatenteerd ontwerp zorgt voor verbetering van de afvoercapaciteit tot 60 liter per minuut. Meer capaciteit, minder schoonmaken! 

Bij een standaard waterslot kunnen vet, haar en andere vuilresten zich ophopen. Dit is bij de Compact Clean nauwelijks mogelijk. De verbeterde sifon houdt zichzelf schoon. Dankzij de hoge snelheid waarmee het water door de sifon gaat worden vuil en haren direct weggespoeld en krijgt het geen kans om zich te hechten. Na het wegspoelen van vuil en water, sluit de opening direct zodat er geen open verbinding ontstaat met het riool. Zo blijft de doucheruimte stankvrij! 

Easy Clean set

Ondanks dat de sifon onderhoudsarm is, adviseren wij om de douchegoot toch af en toe schoon te maken. Denk aan mogelijke vetresten en haar die minimaal achter kunnen blijven. Je zou hiervoor de Easy Clean set kunnen gebruiken. Dit product is speciaal ontwikkeld voor het onderhouden en reinigen van een Easy Drain douchegoot. De Easy Clean set verwijdert oppervlakkige vervuiling, aanslag en andere lastig te verwijderen verontreinigingen. Tevens brengt het de glans terug. 

Toevoeging aan je bestaande compact douchegoot

Heb je al een Easy Drain Compact douchegoot en wil je toch gebruik maken van de Dryphon techniek? Dat is geen probleem, want met de Dryphon ombouwset kun je de Dryphon techniek aan jouw bestaande douchegoot toevoegen. Je hoeft alleen het oude waterslot te vervangen voor de sifon met Dryphon technologie en hij is klaar voor gebruik! 

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
badmeubel hout

Waarom we van hout houden

Breng warmte en sfeer in je badkamer met houten accenten, zoals een badkamermeubel, badplank, Multipanel-panelen en accessoires. Ontdek de veelzijdigheid van hout en creëer een knusse en authentieke badkamer.
Vind jouw showroom Magazine aanvragen