Deze producten zijn onmisbaar in een kleine badkamer

In een kleine badkamer moet je efficiënter met je ruimte omgaan, maar dat betekent niet dat je inlevert op je comfort. Maak gebruik van verborgen opbergplekken, slimme ontwerpen en andere ruimtewinners. Deze producten laten je badkamer groter lijken!

Een douche én bad op de m²

Een warm, geurend bad met een flinke dot schuim is hemels. Niet alleen voor jou, maar ook voor de kleintjes om in te spelen. Ben je bang dat een bad in jouw kleine badkamer niet mogelijk is? Naast ruimtebesparende baden met afgeschuinde hoeken, kun je er ook voor kiezen om te douchen in bad. Een saaie badwand à la je oma is verleden tijd. Deze strakke badwand is door z’n zwarte profiel en z’n staallook helemaal van nu. Die wil je toch hebben?

Een douche en bad in een kleine badkamer

Knappe schuifdeur

Een douche met een schuifdeur is een praktische oplossing voor een badkamer die niet zo groot is, want je hoeft geen rekening te houden met de draairichting van de deuren. HSK heeft prachtige draai- en schuifdeuren in hun collectie, die verkrijgbaar zijn in stijlvol chroom of stoer zwart.

Nog een voordeel: het water blijft zo in de douchecabine en drupt niet op de badkamervloer als je eruit stapt. Je kunt een douche met schuifdeur onder meer in een hoek of in een nis plaatsen. Als je kiest voor een glazen zijwand, geef je je kleine badkamer een heerlijk ruimtelijk gevoel.

Zwarte douchecabine
Schuine afbeelding van zwarte douchecabine
Zwarte douchecabine met stoom

Tadaaa!

Een spiegelkast is praktisch vanwege z’n vele functies: even je telefoon opladen door middel van het ingebouwde stopcontact, je spullen opbergen in de kastruimte en je make-up doen voor de spiegel. Ideaal als je badkamer niet zo groot is.

Vind je een spiegelkast te fors voor je kleine badkamer? Een inbouwspiegelkast is dé oplossing. De spiegelkast valt dan mooi weg in de muur en komt niet naar voren je badkamer in. Denk: ruimte voor al je toiletspullen, verborgen in de muur!

Mooie spiegelkast in badkamer
Spiegelkast in badkamer met open deuren
Spiegelkast met verlichting
Langwerpige spiegelkast

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Zeepdispensers met hotelgevoel

Als je badkamer niet zo groot is, moet je slim met de ruimte omgaan. Gebruik je muren voor het bevestigen van bekerhouders, planchetten, haakjes en zeepdispensers. Dat levert weer ruimte op in de rest van je badkamer, onder meer op je wastafelmeubel.

De luxe zeepdispensers kun je vullen met handzeep, douchegel, shampoo en conditioner. Je hebt ze in allerlei kleuren en materialen; van glanzend chroom tot mat glas. Hartstikke handig en het staat ook nog eens mooi. Luxe à la een hotelbadkamer!

Zeepdispenser

Ondiep badkamermeubel

In een kleinere badkamer moet je misschien wat efficiënter met je ruimte omgaan, dat betekent niet dat je inlevert op comfort. Natuurlijk wil je een mooi badkamermeubel om uitgebreid te tutten en eentje waar je ’s ochtends niet voor in de rij hoeft te staan. Dat kan geregeld worden: kies voor een ondiep badkamermeubel. Je hebt genoeg ruimte voor dubbele kranen (yes!) en er blijft genoeg doorloopruimte in de badkamer. Je kunt het meubel combineren met een hoge kast en spiegelkast. Heb je ook het handige schapje gezien? Je meest gebruikte spulletjes binnen handbereik!

Verstopt afvalemmertje

Er zijn van die dingen die je liever niet te veel in het zicht hebt. Een afvalemmertje is daar een van. Het is superhandig om er eentje te hebben in je badkamer voor wattenschijfjes en ander klein spul.

Hoe ideaal is dit ontwerp? Verborgen in je badkamerkast, net als in de keuken. Een goed voorbeeld van hoe je de ruimte in je knusse badkamer optimaal benut. Zo makkelijk kan het zijn!

Verstopt afvalemmertje

Ruimtewinner

Iedere centimeter ruimtewinst is meegenomen in een wat kleinere badkamer. Wie weet is een verkort of compact wandcloset een optie voor jouw badkamer? Een verkort toilet heeft een diepte van circa 47 tot 49 cm en is hierdoor zo’n 5 cm korter dan een standaard wandcloset. Door dit toilet te combineren met een ondiep inbouwreservoir houd je nog meer ruimte over. Ideaal, toch?

Denk groot

Grote tegels zijn niet alleen helemaal van nu, ze geven je badkamer ook een ruimtelijk effect. Daarom: denk groot in een kleinere badkamer! Laat de tegels doorlopen in je douchevloer of muren, zodat je één geheel krijgt. Door het ontbreken van de vele voegnaden lijkt je badkamer optisch groter.

Neem je tegels dan ook nog in een lichte kleur, dan lijkt je badkamer helemaal een balzaal. Nou, bijna dan!

Opklapbaar douchezitje

We zeiden het al: qua comfort doet een kleine badkamer niet onder voor badkamer in maatje XL. Wil je op je gemak douchen en de mogelijkheid hebben om even te gaan zitten? Als je een compacte douche hebt, kan het zijn dat een douchezitje te veel ruimte in neemt.

De oplossing? Een opklapbare douchezitting. Die zit niemand in de weg als ‘ie niet wordt gebruikt.

Opklapbaar douchezitje
Opklapbaar douchezitje zwart
Opklapbaar douchezitje wit

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen