Een frisse look voor je badkamer zonder te breken!

Je bestaande badkamer hoeft niet meteen op de schop als je zin hebt in wat anders. Met nieuwe accessoires, een andere kraan of een extra badkamerkast geef je jouw badkamer een nieuwe impuls en een frisse look. En dat allemaal zonder te breken!

Accessoires zijn de kers op de taart

In een badkamer kiezen we vaak voor rechte en hoekige vormen om een goede basis neer te zetten. Denk maar aan rechthoekige tegels of een strakke inloopdouche. Door daar ronde vormen aan toe te voegen doorbreek je de rechte lijnen. Je badkamer voelt daardoor ruimtelijker aan.

Round collectie badkamer

Knappe kraan

Ben je uitgekeken op je bestaande badkamerkraan en wil je wat nieuws? De nieuwe Grohe kraan heeft een strak ontwerp in glanzend chroom en is voorzien van de nieuwste technologie. Een led-display bovenop de kraan geeft de temperatuur van het water aan. Je weet zo altijd of er warm of koud water uit komt en dat zorgt voor meer controle en veiligheid in de badkamer. Zeker als je kinderen hebt is dat een fijn gevoel. Je hoeft niet bang te zijn dat ze hun vingers branden of dat je zelf ’s ochtends verrast wordt door ijskoud water. Er is ook een uitvoering waarbij de uitloop van deze kraan uittrekbaar is, waardoor je nog flexibeler bent in de badkamer en je de wastafel eenvoudig schoon spoelt.

Knappe kraan 2
Knappe kraan

Extra opbergruimte

De badkamer is al lang niet meer puur functioneel ingericht. De kasten hebben steeds meer weg van meubels die je ook in je woonkamer zou kunnen zetten. Dat komt door de materialen zoals zwart staal en hout(look), maar ook door het ontwerp. Met de Livae badmeubelen geef je je badkamer een eigentijdse uitstraling. Heb je behoefte aan wat extra opbergruimte kies dan voor een kolomkast. De kast is smal en hoog en biedt plek aan veel spullen. Een regaalkast van zwart staal is geschikt voor accessoires die gezien mogen worden. Met zulke mooie kasten blijf je net even wat langer hangen in je badkamer!

opbergruimte in badkamer

Poetsdoek in de aanslag

Douchen of badderen in een schone en frisse badkamer is een feestje. Door je badkamer goed te onderhouden, geniet je er nog langer van. Het is belangrijk dat je schoonmaakt met de juiste producten en op een veilige manier. De collectie schoonmaakmiddelen van Bron bestaat uit reinigers voor allerlei oppervlaktes en materialen. Zo moet je betonstuc met een zuurvrij schoonmaakmiddel behandelen en kunnen bepaalde soorten natuursteen niet tegen bleek of ontkalker. Op een spiegel blijven wel eens water-of tandpastaspetters achter. Even met een spiegelreiniger er overheen en hij blinkt je weer tegemoet. Badkamerkranen en een regendouche zijn gevoelig voor kalkaanslag. Droog ze na een douchebeurt en probeer het schoonmaken bij te houden, dan zul je zien dat kalk geen kans krijgt.

badkamer schoonmaak middelen

Fris toilet

Ons brein koppelt een frisse geur aan een prettig gevoel. In de badkamer en je toilet moet het uiteraard aangenaam ruiken. Een toilet met geurzuivering is een uitkomst. Dankzij een module die achter de bedieningsplaat van het toilet wordt aangebracht, worden onaangename geuren direct uit de toiletpot verwijderd. Een stille ventilator voert de luchtjes via de wateraanvoerleiding naar een koolfilter achter de bedieningsplaat. Hier wordt de lucht gezuiverd en terug de ruimte in geblazen. Je kunt de module ook uitrusten met een toiletstick, zodat het toilet schoon gespoeld wordt met helderblauw water. Het is mogelijk om deze module in een bestaand toilet te installeren, zonder dat je moet breken. Handig!

toilet knoppen

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Ook interessant voor jou

Earthy Elegance badkamer

Elegantie ten top met de Earthy Elegance badkamer

Vol enthousiasme presenteren wij inspiratiebadkamer Earthy Elegance, die is ingericht volgens de laatste trends en gebaseerd op de natuur, met natuurlijke materialen.
Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen