van Son Installaties

Badkamerspecialist van Son installaties weet precies wat de trends van nu zijn als het aankomt op badkamers en toiletten. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe trends en innovaties om jouw wensen mogelijk te maken. Of het nu gaat om een nieuwe badkamer inclusief montage of het realiseren van een gehele badkamer renovatie, bij van Son regelen ze het.

Van Son Installaties Vianen Showroom

van Son Installaties
Stuartweg 27
Vianen

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 – 17:00 uur
Woensdag
09:00 – 17:00 uur
Donderdag
09:00 – 17:00 uur
Vrijdag
09:00 – 17:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten

Nieuwe showroom

Begin 2023 is de nieuwe showroom geopend. De showroom is prachtig geworden! Ben je benieuwd hoe de showroom er uit ziet? Kom eens langs of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

van Son Installaties badkamer v2

Sanitair experts

Om je volledig van dienst te kunnen zijn en de badkamer of het toilet van jouw dromen te realiseren hebben ze een fantastisch en divers team in ‘huis’. Familiebedrijf Van Son Installaties bestaat enerzijds uit experts op het gebied van design, trends en interieur en anderzijds hebben ze specialisten als een installateur, loodgieter, stukadoor, schilder en tegelzetter in huis. Jouw badkamer compleet in handen van één partij in regio Utrecht, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein en De Meern? Laat dat maar aan van Son over.

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie