Van der Veen Keukens en Sanitair

Van der Veen Keukens en Sanitair

Er zijn veel zaken waarover nagedacht moet worden als je een nieuwe badkamer wilt aanschaffen. Welke stijl past bij me, wil ik een bad of enkel een douche en wat voor soort tegels passen hierbij? Om deze vragen te beantwoorden, denken we bij Van der Veen Keukens en Sanitair graag met je mee. Jouw nieuwe badkamer moet namelijk volledig aansluiten op uw wensen en eisen.

Van der Veen Keukens en Sanitair
Veengang 18
Oosterwolde

Maandag
09:00 – 17:00 uur
Dinsdag
09:00 – 17:00 uur
Woensdag
09:00 – 17:00 uur
Donderdag
09:00 – 17:00 uur
Vrijdag
09:00 – 17:00 uur
Zaterdag
10:00 – 16:00 uur
Zondag
Gesloten

Advies uit ervaring

Dankzij ruim 45 jaar ervaring weten we bij Van der Veen Keukens en Sanitair dat iedere badkamerwens anders is. Samen gaan we op zoek naar een passende badkamer die naadloos aansluit bij jouw wensen. Goede informatie en helder advies is hierbij onmisbaar. We benoemen niet enkel de voordelen, maar ook de nadelen van verschillende badkamer opstellingen. Hiermee komen we samen tot een creatief en passend ontwerp voor ieder interieur.

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie