van der hee keukens en badkamers interieur

Van der Hee Keukens en Badkamers

Onverwachte combinaties, persoonlijke benadering, een unieke mix aan producten, slimme oplossingen die niet in het oog springen; dit is wat je te wachten staat als je je laat adviseren door het team van van der Hee Keukens en Badkamers. “We houden van ontwerpen. Het allerleukste daarbij is het voor- en na effect. Wat een grote metamorfoses zitten er soms tussen. Dat is prachtig om elke keer weer van dichtbij te mogen meemaken.”

Badkamer verbouwen? Doen we samen!

Een badkamer verbouwen is een grote stap, daarom willen wij de overlast die je hiervan hebt graag zo veel mogelijk beperken. De aankoop van een badkamer draait volgens van der Hee Keukens en Badkamers om plezier. Daarna kan de klant met een goed gevoel genieten van de badkamer. Ga je liever zelf aan de slag met de montage? Ook dan kun je terecht bij van der Hee Keukens en Badkamers.

Van der Hee Keukens en Badkamers
Noordeinde 66
Hendrik Ido Ambacht

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Mededeling:
Op dit moment is de showroom gesloten. Binnenkort bent u welkom in onze nieuwe showoom.

Nieuwe showroom

Op dit moment werken wij hard aan de bouw van onze nieuwe showroom op de Noordeinde 66 in Hendrik Ido Ambacht. Totdat onze nieuwe showroom klaar is kunt u ons bellen voor een afspraak, wij komen graag bij u thuis of maken een afspraak op ons kantoor. We kijken er naar uit om u snel te ontvangen!

van der hee keukens en badkamers interieur 2

Zeker van je aankoop

Het aanschaffen van een badkamer is geen dagelijkse kost. Wel zo fijn om te kiezen voor zekerheid. Daarom is van der Hee Keukens en Badkamers aangesloten bij de stichting Nationale Badkamer Garantie. Zowel tijdens als na de aankoop ben je verzekerd van vijf zekerheden. Lees alles over jouw vijf zekerheden.

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie