VanDenBerg artikel beeld advies

Van den Berg badkamers

Van den Berg heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van badkamers. Zo ben je altijd verzekerd van kennis, kunde en kwaliteit. In de showroom vind je tal van ingerichte badkamers, diverse stijlen tegels en een breed assortiment sanitair.

Van Den Berg Broek interieur tijdelijk 4

Van den Berg badkamers
Witte Paal 221
Schagen

Maandag
13:00 – 17:00 uur
Dinsdag
09:30 – 17:00 uur
Woensdag
09:30 – 17:00 uur
Donderdag
09:30 – 17:00 uur
Vrijdag
09:30 – 17:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten

Niet alleen badkamers

Van den Berg badkamers heeft al veel badkamers in Schagen en omgeving mogen ontwerpen en ze zijn niet alleen gespecialiseerd in badkamers, maar ook in tegels, vloeren en aanverwante producten. Voor advies op maat ben je bij Van den Berg badkamers op het juiste adres. Kom langs in de winkel, voor een gratis 3D-ontwerp van jouw nieuwe badkamer. Bovendien heeft Van den Berg badkamers voor iedere stijl en ieder budget een passende oplossing.

Groot assortiment

Van den Berg badkamers is helemaal op de hoogte van alle laatste trends. Dit zie je ook terug in de badkameropstellingen in de showroom, zodat je alle nieuwste mogelijkheden kunt zien en ervaren. Ze hebben een grote collectie tegels, toiletten, douches, badkamermeubels, radiatoren en nog veel meer sanitaire producten. Alles wordt helemaal afgestemd op jouw stijl en smaak, voor iedereen is een oplossing. Ook als je slechts op zoek bent naar advies op maat, dan staan ze graag voor je klaar om je te helpen. Kom snel langs voor een kop koffie en een flinke dosis badkamerinspiratie.

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie