Ton Scholten Tegels en Sanitair

TONSCHOLTEN.

Iedere badkamer begint bij TONSCHOLTEN. met een 3D-ontwerp. Dankzij meer dan 50 jaar aan ervaring wordt de badkamer praktisch in gebruik en prachtig om te zien. “Elk ontwerp is uniek. Hiervoor neemt TONSCHOLTEN. iedere keer weer samen met de klant uitgebreid de tijd. Zo krijgt de klant precies wat hij of zij voor ogen had – of zelfs mooier.” Met zorg installeert TONSCHOLTEN. ook graag de badkamer. Het eigen team van tegelzetters, loodgieters, stukadoors en elektriciens werkt met ambachtelijke precisie en zet daarbij moderne technieken in voor het allerbeste eindresultaat.

Inspiratie

De sfeervolle showroom van TONSCHOLTEN. is een bron van inspiratie voor iedereen die van wonen houdt. Geniet van de diversiteit aan badkamers en gelegde tegelvloeren. Bij TONSCHOLTEN. geen pakketten, maar een speciaal samengestelde badkamer, toilet of vloer. TONSCHOLTEN. heeft wandtegels en vloertegels in alle maten en kleuren op voorraad, evenals sanitair en accessoires, altijd volgens de nieuwste trends.

Uniek ontwerp

De adviseurs van TONSCHOLTEN. maken graag een gratis 3D-ontwerp op maat, rekening houdend met de wensen, de beschikbare ruimte en het budget van de klant. Indien de klant nog geen duidelijk beeld heeft van de nieuwe badkamer, toilet of vloer, biedt het 3D-ontwerp op maat de perfecte uitkomst. Ervaar hoe de nieuwe badkamer, toilet of vloer tot leven komt.

TONSCHOLTEN.
Westerwerf 2
Uitgeest

Maandag
09:00 – 17:30 uur
Dinsdag
09:00 – 17:30 uur
Woensdag
09:00 – 17:30 uur
Donderdag
09:00 – 17:30 uur
Vrijdag
09:00 – 17:30 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Ton Scholten Tegels en Sanitair exterieur
Ton Scholten showroom

Vakkundige uitvoering of levering

Het team van eigen opgeleide installateurs en tegelzetters van TONSCHOLTEN. kan de badkamer indien gewenst installeren. Heeft de klant een eigen aannemer, tegelzetter en loodgieter, dan voorziet TONSCHOLTEN. graag van materialen en bijbehorende tekeningen.

Ton Scholten badkameropstelling

Samenwerking

Werk je als stylist, interieuradviseur, aannemer, loodgieter of tegelzetter? Ook dan kun je bij TONSCHOLTEN. terecht met je klant voor een ontwerp en levering van materialen. Bij TONSCHOLTEN. kun je terecht voor de laatste trends en ontwikkelingen op badkamer-, toilet- en tegelgebied. TONSCHOLTEN. is op de hoogte van alle ins en outs van een badkamer, dus maak gebruik van de showroom, kennis en enthousiasme. Samen creëert TONSCHOLTEN. de ultieme badkamer, toilet of andere ruimte voor jouw klant. TONSCHOLTEN. voorziet graag van de juiste maatvoering en 3D-tekening.

Realisatie of levering

Ben je architect, aannemer, tegelzetter of loodgieter? Dan voorziet TONSCHOLTEN. je graag van een 3D-tekening, maattekeningen en een materiaaloverzicht, zodat het ontwerp helemaal naar wens wordt gemaakt. De logistieke afdeling van TONSCHOLTEN. levert de materialen op het juiste moment. Zijn er vragen tijdens de uitvoering? Dan staan de adviseur en de logistieke afdeling van TONSCHOLTEN. voor je klaar. Maak een afspraak en informeer naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in de showroom van TONSCHOLTEN. in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak. Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van de adviseurs van TONSCHOLTEN., maak dan vrijblijvend een afspraak.

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie