Tegelidee

Tegels zorgen voor een persoonlijk accent in jouw woonkamer, keuken of badkamer. Om de juiste sfeer te creëren, bieden we je een zeer uitgebreid en divers aanbod aan tegels. Tegelidee biedt verschillende merken aan met ieder zijn eigen specialiteit. Kies je voor kleurrijke decortegels, of geeft je de voorkeur aan beton- of houtlook? Tegelidee is de aangewezen plek voor het vinden van de juiste tegel.

Projecten en inspiratie

Tegelidee houdt zich bezig met verschillende projecten. Dit verschilt van torenhoge gebouwen naar nieuwbouwwijken. We legden en plakten natuurlijk al heel wat prachtige vloeren en wanden. In woonhuizen, villa’s, flats, appartementen, winkels, showrooms, restaurants en kantoren.

Deskundig eindresultaat

Tegelidee B.V. is een jong en vooruitstrevend bedrijf, geleid door een gedreven en ervaren team. Onze voornaamste werkzaamheden zijn het leveren en aanbrengen van keramische wand- en vloertegels.

Tegelidee
Argon 23
Oud Gastel

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 – 16:30 uur
Woensdag
09:00 – 16:30 uur
Donderdag
09:00 – 16:30 uur
Vrijdag
09:00 – 16:30 uur
Zaterdag
09:00 – 16:00 uur
Zondag
Gesloten

*Buiten openingstijden op afspraak

*Gesloten van 20 juli t/m 13 augustus

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie