Team Seggers Badkamers

Seggers Badkamers

Johan en Janet hebben hun droom gevolgd en openen in 2012 een nieuwe winkel in Tynaarlo. In de winkel kun je terecht voor alles op het gebied van badkamers, tegels en toiletruimtes. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe badkamer of een nieuw toilet: bij Johan en Janet ben je aan het juiste adres. “Wensen en stijlen op het gebied van badkamers veranderen door de jaren heen. Wij blijven de winkel dan ook continu aanpassen. Zo kunnen we dé meest optimale badkamerinspiratie bieden.”

“Door onze ervaring, vakkundig inzicht, meedenken en het plezier in ons werk dragen wij oplossingen aan waar anderen stoppen. Hierin is ons motto: doe wat je zegt en zeg wat je doet.”

Seggers new interieur

Seggers Badkamers
Vriezerweg 16b
Tynaarlo

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 – 12:00 uur
13:00 – 17:00 uur
Woensdag
09:30 – 12:00 uur
13:00 – 17:00 uur
Donderdag
09:30 – 12:00 uur
13:00 – 17:00 uur
Vrijdag
09:30 – 12:00 uur
13:00 – 17:00 uur
Zaterdag
09:30 – 16:00 uur
Zondag
Gesloten

*Gesloten van 3 t/m 26 augustus

seggers-badkamer impressie
seggers badkamer 2

Eigen installatieteam

Betrouwbaarheid staat bij Seggers Badkamers hoog in het vaandel. Zij werken dan ook met een eigen professioneel installatieteam van tegelzetters en installatiemonteurs. “Juist de installatie is een belangrijke fase in de aanschaf van een nieuwe badkamer. Ons installatieteam verstaat haar vak. Zij gaan altijd netjes te werk om de (stof)overlast tot een minimum beperken. We zijn trots op ons team die onze ontwerpen omtoveren tot droombadkamers in detail bij de klanten thuis.”

Seggers nieuwe fotografie
Seggers nieuwe fotografie v2

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Altijd zeker van je aankoop

Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

Bekijk je 5 zekerheden
Nationale badkamer garantie