Showroom Roberto Tegels en Sanitair

Roberto Tegels en Sanitair

Bij Roberto Tegels en Sanitair in Zwaag biedt de ruime showroom van 450 m² veel inspiratie, waar de veelzijdigheid van tegels en sanitair samenkomen. Dit zorgt samen voor eindeloze ontwerpmogelijkheden voor elke badkamer en vloer.

Jarenlange ervaring

Roberto heeft al meer dan 20 jaar ervaring met tegels en sanitair. Na 20 jaar zelfstandig als tegelzetter te hebben gewerkt, heeft Roberto in 2023 besloten om zijn eigen tegel en sanitair showroom te starten.

In de 20 jaar als tegelzetter heeft Roberto talloze badkamers mogen ontwerpen, renoveren en leveren. Bij Roberto Tegels en Sanitair kun je rekenen op onafhankelijk advies, hoogwaardige producten en vakmanschap. Ze streven ernaar om jouw droombadkamer of topvloer te realiseren.

Enorme showroom

Stap binnen in de tegel en sanitair showroom en laat je inspireren door de nieuwste trends in badkamerdesign. Van tijdloze elegantie tot eigentijdse innovaties, Roberto Tegels en Sanitair biedt een uitgebreide collectie die aan al jouw wensen voldoet. Ontdek de authentieke charme van natuurstenen tegels zoals marmer, graniet of leisteen, waarmee je jouw ruimtes transformeert in een expressie van tijdloze klasse en moderne pracht. Laat je creativiteit de vrije loop in de tegelshowroom, waar een breed scala aan mogelijkheden zorgen voor unieke ontwerpen.

Roberto Tegels en Sanitair
De Factorij 45A
Zwaag

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00 uur
Woensdag
10:00 – 17:00 uur
Donderdag
10:00 – 17:00 uur
Vrijdag
10:00 – 17:00 uur
Zaterdag
10:00-17:00 uur
Zondag
Gesloten
* Buiten openingstijden op afspraak
Roberto Tegels en Sanitair pand

Wil je meer badkameradvies? Zet de stap naar jouw nieuwe badkamer.

We begrijpen dat het kiezen van de juiste tegels en sanitair een persoonlijke beslissing is. Daarom leggen we de nadruk op persoonlijke aandacht en service. Ons team neemt de tijd om jouw behoeften en wensen te begrijpen, zodat we samen kunnen werken aan het creëren van jouw ideale ruimte.
Ben je klaar om de eerste stappen te zetten naar jouw nieuwe badkamer of vloer? Kom dan langs bij Roberto Tegels en Sanitair. Laat ons je helpen met deskundig advies, de nieuwste producten, en een ongeëvenaard gevoel voor design en functionaliteit. Jouw nieuwe badkamer begint hier.

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie