Provence Veenendaal beeld V12

Provence keukens, badkamers & interieurs

Ben je op zoek naar een unieke, bijzondere badkamer? Bij Provence in Veenendaal ben je dan aan het juiste adres. In de ruime showroom kun je optimaal inspireren en allerlei ideeën opdoen voor je eigen badkamer. “Onze kracht zit in het leveren van maatwerk. We vinden dat iedereen moet kunnen genieten in luxe. Uniek maatwerk maakt dit gevoel mogelijk.”

Oriënteren in rust

Niet alleen in een badkamer van Provence kom je tot rust. Ook de prachtig ingerichte winkel creëert een serene sfeer. “Wij vinden het belangrijk dat klanten op hun gemak zich kunnen laten inspireren. Dit moet je zeker niet overhaasten. De sfeer in onze winkel maakt dat mogelijk.” Heb je globaal een idee welke kant je op wilt? De adviseurs van Provence helpen je verder je wensen in kaart te brengen. “Voor het ontwerp nemen we uitgebreid de tijd. Deze bepaalt de basis voor het vervolgtraject.”

Provence in Veenendaal is niet alleen dé specialist op het gebied van badkamers, maar ook voor keukens en interieurs.

Provence keukens, badkamers & interieurs
Inductorstraat 26a
Veenendaal

Maandag
09:30 – 17:00 uur
Dinsdag
09:30 – 17:00 uur
Woensdag
09:30 – 17:00 uur
Donderdag
09:30 – 17:00 uur
Vrijdag
09:30 – 17:00 uur
Zaterdag
09:30 – 16:30 uur
Zondag
Gesloten

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie