Particolare keukens, sanitair & tegels

Laat je in de winkel van maar liefst 1.800m 2 inspireren door prachtige ontwerpen en innovaties. Maak bij Particolare kennis met de meest bijzondere tegelcollecties en de slimste accessoires. Maar hoe maak je uiteindelijk een keuze uit alle stijlen, kleuren en materialen? “Al drie generaties lang staan de gespecialiseerde adviseurs klaar om jouw wensen en ideeën om tot een badkamer op maat. Uniek advies op maat zit bij hen in de genen!”

Particolare keukens, sanitair & tegels
Bedrijvenweg 11
Sint-Michielsgestel

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 – 18:00 uur
Woensdag
09:00 – 18:00 uur
Donderdag
09:00 – 18:00 uur
Vrijdag
09:00 – 18:00 uur
Zaterdag
10:00 – 16:00 uur
Zondag
Gesloten
StMichielgestel Particolare beeld pand

Passie voor tegels

Je badkamer krijgt een eigen karakter dankzij een enorme, en vaak verrassende, keuze aan tegels in allerlei vormen, kleuren en maten. Of je nu houdt van modern, klassiek of retro; alles is uitvoerbaar om jouw unieke badkamer te maken. Ook voor alle andere ruimtes in en om het huis heeft Particolare een compleet pakket aan tegels en natuursteen.

Zeker van je aankoop

Een badkamer kopen doe je niet dagelijks. Belangrijk om te kiezen voor zekerheid. Daarom is Particolare aangesloten bij de stichting Nationale Badkamer Garantie. Hierdoor ben je verzekerd van waterdichte garanties waar je helemaal niks extra’s voor betaald. Dat is wel zo prettig. Zo krijg je 5 jaar garantie op onze producten en de aanbetaling is altijd veilig. Benieuwd naar meer? Lees alles over jouw 5 zekerheden!

Verder is Particolare ook jouw adres voor een nieuwe keuken. Maak een afspraak en ontdek wat ze voor jou kunnen betekenen.

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie