Mooi badkamer showroom

Mooi Tegels en Sanitair

Het succesverhaal van ‘Mooi Tegels en Sanitair’ is een inspiratie voor ondernemerschap en vakmanschap. Met een gedurfde visie en een duidelijke focus op kwaliteit en service hebben Sabrina en Mark hun droom werkelijkheid laten worden. Hun jarenlange ervaring in de bouw- en tegelzetindustrie heeft hen de expertise gegeven om een unieke showroom van maar liefst 600m2 te creëren waar klanten kunnen vertrouwen op vakmanschap en stijl.

Met de toevoeging van de ervaren Patrick Tempel aan hun team hebben Sabrina en Mark een sterke basis gelegd voor het succes van ‘Mooi Tegels en Sanitair’. Door hun krachten te bundelen, hebben ze een hechte samenwerking opgebouwd die gebaseerd is op vertrouwen, expertise en passie voor het vak. Samen zorgen ze ervoor dat elke klant de persoonlijke aandacht krijgt die ze verdienen en dat hun wensen en behoeften worden vervuld.

Bij Mooi Tegels & Sanitair hebben ze een uitgebreide collectie tegels. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze en klassieke uitstraling of een eigentijds en trendy design, bij Mooi Tegels & Sanitair hebben ze voor ieder wat wils.

Naast de prachtige tegelcollectie, bieden ze bij Mooi Tegels & Sanitair ook een uitgebreid assortiment sanitair. Van elegante wastafels tot luxueuze douchecabines en van moderne toiletten tot stijlvolle badkuipen, zij hebben alles in huis om van jouw badkamer een oase van comfort en luxe te maken.

Bezoek de showroom op de Cornelis Houtmanstraat 41A en laat je betoveren door de prachtige tegels en badkamers. Of je nu een complete badkamerrenovatie plant of gewoon op zoek bent naar dat ene speciale element om je huidige badkamer te perfectioneren, Mooi Tegels & Sanitair staat voor je klaar met eersteklas producten en uitstekende service.

Mooi Tegels en Sanitair
Cornelis Houtmanstraat 41A
Emmen

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:30 uur
Woensdag
10:00 – 17:30 uur
Donderdag
10:00 – 17:30 uur
Vrijdag
10:00 – 17:30 uur
Zaterdag
10:00 – 17:30 uur
Zondag
Gesloten
Mooi Badkamers pand
Mooi Tegels en Sanitair showroom
Mooi Tegels en Sanitair showroom2

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie