Maatwerk sanitair Heeze

Maatwerk sanitair Heeze

Exclusieve badkameroplossingen van concept tot realisatie

Bij Maatwerk Sanitair Heeze, het installatiebedrijf van eigenaar Dirk Bakermans, wordt vakmanschap en persoonlijke service gecombineerd om jouw ideale badkamer werkelijkheid te maken. Met het team streven we naar perfectie in zowel ontwerp als installatie.

De onlangs geopende showroom, onder leiding van Dirk biedt een unieke beleving op het gebied van maatwerk sanitair. Gelegen op een centrale locatie, beslaat de showroom twee verdiepingen. De begane grond toont een uitgebreid assortiment aan losse producten, zoals meubels, kranen, baden en toiletten, terwijl de trap naar beneden leidt naar onze exclusieve sanitairshowroom met vaste opstellingen.

Met ruim anderhalf jaar ervaring in Heeze hebben ze niet alleen een naam opgebouwd in de installatiewereld, maar ook in het creëren van unieke badkamerconcepten. Wij nemen de tijd om jouw wensen te begrijpen en presenteren met trots onze selectie van hoogwaardige materialen en merken.

Maatwerk sanitair Heeze
Jan Deckersstraat 23
Heeze

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 12:00 uur
13:00 – 17:00 uur
Woensdag
10:00 – 12:00 uur
13:00 – 17:00 uur
Donderdag
10:00 – 12:00 uur
13:00 – 17:00 uur
Vrijdag
10:00 – 12:00 uur
13:00 – 17:00 uur
Zaterdag
10:00 – 12:00 uur
13:00 – 16:00 uur
Zondag
Gesloten

Stap voor stap naar jouw nieuwe badkamer

Tijdens dit proces begeleiden we je bij elke stap, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.  Het begint met een persoonlijk gesprek, gevolgd door nauwkeurig ontwerp en zorgvuldige installatie.

Kom vrijblijvend langs voor advies op maat of maak eenvoudig online een afspraak in onze inspirerende sanitairshowroom en ervaar de eindeloze mogelijkheden. Je bent van harte welkom.

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie