harry suiker badkamers-en tegels beelden v1

Harry Suiker badkamer & tegels

Harry Suiker is al sinds 1975 een begrip op het gebied van tegels en badkamers. In de ruime showroom in Den Haag vind je maar liefst 1000m2 aan badkamer- en tegel inspiratie. Bij Suiker geven ze advies en leveren materialen voor badkamers, douches, sanitair, wand- en vloertegels. Daarnaast verzorgen ze ook nog eens de gehele installatie van de producten. Zo kunnen ze je tijdens het gehele proces ontzorgen ‘Uw badkamer is onze zorg’.

Van sanitair tot tegels

De badkamer is één van de belangrijkste plekken in je huis. Hier begint én eindigt je dag meestal. Bij Suiker vinden ze dat de badkamer het sieraad van je huis is, waarin je optimaal moet kunnen genieten. Daarom streven ze er naar om voor elk budget een passende badkamer te ontwerpen.

Om het hele plaatje compleet te kunnen maken, kun je ook verschillende soorten tegels vinden in de showroom. Elke smaak is vertegenwoordigd in dit brede assortiment. ‘Met tegels kun je de perfecte basis creëren voor een adembenemend designinterieur’.

In de showroom kun je op een overzichtelijke manier kennis maken met de mogelijkheden. Van producten, het gebruik van materialen, kleuren combinaties tot aan indelingen.

Verzorging van de gehele verbouwing

Harry Suiker is in Den Haag naast leverancier van badkamers en wandtegels, ook het bedrijf dat je badkamer verbouwing van a tot z kan verzorgen. Het is mogelijk de badkamer volledig te laten monteren door een van de vakkundige montageteams. Deze monteurs en tegelzetters werken dagelijks aan luxe badkamers en creëren jouw badkamerdroom.

Harry Suiker badkamer & tegels
Zichtenburglaan 150
Den Haag

Maandag
13:00 –  17:30 uur
Dinsdag
09:00 – 17:30 uur
Woensdag
09:00 – 17:30 uur
Donderdag
09:00 – 20:00 uur
Vrijdag
09:00 – 17:30 uur
Zaterdag
10:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten
Harry Suiker badkameropstelling
Showroom Harry Suiker

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie