GJ Meijer almere beeld

G.J. Meijer Sanitair en Tegels

Een badkamer koop je niet dagelijks. Daarbij is het belangrijk dat de badkamer een flink aantal jaren meegaat. GJ Meijer in Almere weet dat en wil dat haar klanten 100% zeker zijn van de keuzes. “Hierbij is het heel belangrijk dat je alle mogelijkheden hebt gezien voor jouw nieuwe badkamer. Bij ons zit je hiervoor goed. In onze winkel vind je maar liefst 4500m 2 aan badkamerinspiratie.”
Het team van GJ Meijer staat voor je klaar om samen de badkamer te stellen. Voor de installatie is er van alles mogelijk. GJ Meijer kan de verbouwing voor je uit handen nemen, maar kan ook alleen de producten leveren. Je bent in ieder geval altijd verzekerd van service op topniveau.

Uitzonderlijk prachtige tegels

GJ Meijer staat bekend om haar prachtige tegelcollectie. In de tegelhoek vind je tegels in allerlei kleuren, maten en patronen. Dat is fijn, want tegels bepalen de uitstraling van je badkamer! Ook de opgestelde badkamers in de winkel zijn voorzien van verrassende tegelcombinaties. “Door op deze manier te laten zien wat mogelijk is, komt het product tegels meer tot leven. Met de collecties van internationale tegelmerken is er altijd een tegelcombinatie die past bij jouw huis.”

G.J. Meijer Sanitair en Tegels
Splijtbakweg 7-9
Almere-Buiten

Maandag
13:00 – 17:00 uur
Dinsdag
08:30 – 17:00 uur
Woensdag
08:30 – 17:00 uur
Donderdag
08:30 – 17:00 uur
Vrijdag
08:30 – 17:00 uur
Zaterdag
08:30 – 16:00 uur
Zondag
Gesloten
GJ Meijer almere pand

Maak kennis

Doordat GJ Meijer rechtstreeks bij de fabriek grote voorraden inkoopt is zij in staat om de sanitairproducten tegen scherpe prijzen aan te bieden. En heb je bijvoorbeeld teveel tegels besteld, je kunt altijd een deel terugbrengen.

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie