Brommer BV

In 50 jaar tijd zijn ze uitgegroeid van een eenmanszaak tot een allround loodgieters- en installatiebedrijf met 35 vakmensen in dienst. Ze zijn dé badkamerspecialist van Amstelveen en omgeving. Van ontwerp tot aanschaf, maar ook de plaatsing daarvan.

Brommer - overzicht badkamers

Brommer BV
Smederij 12-14
Amstelveen

Maandag
Gestolen
Dinsdag
09:00 – 17:00 uur
Woensdag
09:00 – 17:00 uur
Donderdag
09:00 – 17:00 uur
Vrijdag
09:00 – 17:00 uur
Zaterdag
10:00 – 16:00 uur
Zondag
Gesloten
Brommer Artikel Pand

Van alle markten thuis

De specialisten van Brommer BV zijn letterlijk van alle markten thuis. Van sanitair en riolering, tot CV-ketels en dakbedekking. Ook heeft Brommer BV een prachtige badkamershowroom van maar liefst 500 vierkante meter met de mooiste merken en nieuwste trends. Brommer BV richt zich op onder andere particulieren, woningbouwverenigingen, VVE-beheerders, makelaars, scholen en verzoringstehuizen in Amstelveen.

Brommer badkamer

Afgestemd op jouw wensen

Brommer staat – vanzelfsprekend – voor kwaliteit. Ze werken netjes, secuur en met de allerbeste materialen. De vakmensen van Brommer BV creëren oplossingen die perfect aansluiten op jouw ruimte en wensen. Alle medewerkers gaan met veel plezier naar hun werk en zijn trots op de resultaten die ze leveren. Dat maakt dat de monteurs al jarenlang bij Brommer BV werken.

Badkamer opstelling

Maak kennis met Brommer BV

Laat je inspireren in de 500 m2 badkamershowroom. De sanitairadviseurs van Brommer BV staan graag voor je klaar om een 3D ontwerp op maat te maken. Of heb je hulp nodig bij een verstopping of lekkage? Dan kunnen de loodgieters jou helpen. CV installatie en onderhoud of aanleg en onderhoud van daken? Ook geen probleem. Kom snel langs voor een kop koffie!

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie