BettingRessing Artikel Beelden

Betting Ressing, ‘Meer dan alleen tegels!’

In de stoer ogende showroom in Groenlo vind je ruim 800 vierkante meter aan tegel-, maar vanaf heden ook aan sanitair inspiratie. Op dit enorme oppervlak is o.a. een grote collectie wand- en vloertegels te vinden en staat er altijd voor iedereen een kop koffie klaar.

Liefde voor tegels

Betting Ressing staat bekend om haar uitgebreide en prachtige collectie aan wand- en vloertegels. De liefde voor tegels gaat zelfs zo ver, dat er ook over de grenzen wordt ingekocht. Van trendy natuursteen (marmer, graniet en leisteensoorten) tot decoratieve, maar ook functionele tegels. Het aanbod is zo divers dat er altijd wel iets tussen zit wat past bij jouw wensen. Eenmaal gekozen, dan is de kans groot dat je je bestelling gelijk mee kunt nemen. Bij Betting Ressing denken ze verder mee, dan het stuk product- en trend advies in de showroom.

Ontspannen

De stijl in de badkamer wordt voor een groot deel bepaald door tegels. Daarom heeft Betting Ressing in haar showroom verschillende vloervlakken gecreëerd om goed te laten zien wat tegels doen en om het keuzeproces iets makkelijker te maken. Van creatief tot stijlvol. Ze hebben het allemaal. Je moet niet alleen in de badkamer kunnen ontspannen, maar ook tijdens de aanschaf ervan. “We doen er alles aan om ook het aanschaffen van de badkamer in de breedste zin van het woord, zo leuk en aangenaam mogelijk te maken. Waar we kunnen helpen en adviseren, zullen we dat altijd doen. Hoe groot of klein de vraag ook is. Voorheen richten we ons vooral op tegels, maar sinds we zijn aangesloten bij Bad in Beeld kunnen we ook op sanitair gebied met de klant meedenken en advies uitbrengen. We zijn er klaar voor en hebben er zin in! ”

Betting Ressing, ‘Meer dan alleen tegels!’
Redoute 16
Groenlo

Maandag
09:00 – 17:00 uur
Dinsdag
09:00 – 17:00 uur
Woensdag
09:00 – 17:00 uur
Donderdag
09:00 – 17:00 uur
Vrijdag
09:00 – 17:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten

Klanten en service

“Klanten sturen met regelmaat foto’s van het eindresultaat van hun verbouwing. Hier zijn we enorm trots op en voelt als een bekroning op ons werk. In overleg plaatsen we foto’s op onze website en social media. Voor ons leuk om de toepassing van producten te laten zien en voor potentiele (misschien ook wel bestaande) klanten een bron aan inspiratie”. Door de rechtstreeks inkoop biedt Betting Ressing kwalitatief hoogwaardige tegels tegen scherpe prijzen aan en kunnen volle dozen van voorraad tegels altijd weer retour. Een mooi idee.

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie