Bakker Tegels en Badkamers

Bij Bakker tegels en badkamers in Vlaardingen vind je meer dan 40 inspirerende badkameropstellingen. Wil je je laten inspireren in de showroom en daarnaast persoonlijk én vakkundig geadviseerd worden? Dan ben je bij Bakker aan het juiste adres! Bakker tegels en badkamer is in 50 jaar uitgegroeid tot de regionale expert op het gebied van tegels en badkamers.

Advies, ontwerp én realisatie

Bakker tegels en badkamers is een familiebedrijf. In al die jaren hebben ze altijd dezelfde visie gehad waarbij de klant centraal staat en ze gebruik maken van een persoonlijke benadering. ‘Tijdens een adviesgesprek kunnen we jouw ideeën en wensen bespreken en zullen we ons bijzonder grote assortiment laten zien in onze 1000m2 grote showroom.’ De adviseur belicht alle facetten van de badkamer waardoor jullie tot het beste ontwerp voor jouw badkamer komen. Ook de installatie van de badkamer kan volledig door Bakker tegels en badkamers gerealiseerd worden.

Bakker Tegels en Badkamers beelden v14

Bakker Tegels en Badkamers
Gerard Burgerlaan 32
Vlaardingen

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 – 17:30 uur
Woensdag
09:00 – 17:30 uur
Donderdag
09:00 – 17:30 uur
Vrijdag
09:00 – 20:00 uur
Zaterdag
09:30 – 17:30 uur
Zondag
Gesloten

Volledige installatie

Bij Bakker zijn ze zich ervan bewust dat je niet elke dag je badkamer verbouwt, daarom nemen ze ook het installatieproces graag op zich. De installateurs voldoen aan strenge eisen op het gebied van afwerkingsniveau maar ook in communicatie en het nakomen van afspraken. Met vakkundige installateurs zorgen ze ervoor dat het aantal mensen wat betrokken is bij de verbouwing van je badkamer beperkt blijft. Hierdoor heb je één aanspreekpunt waar je altijd terecht kunt.

Bakker Tegels en Badkamers beelden v16

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie