Showroombeelden badkamervoorjou.nl

Badkamervoorjou.nl

Gedreven door passie en expertise is Badkamervoorjou.nl tot nu toe bekend als online bestemming voor alles wat met badkamers te maken heeft. De dynamische webshop biedt een breed assortiment aan A-merken, van moderne tot klassieke stijlen. Badkamervoorjou.nl is verheugd in april 2024 haar eerste fysieke showroom te openen in ‘s-Gravenzande.  

Alle mogelijkheid voor inspiratie

De showroom van Badkamervoorjou.nl, gevestigd in ‘s-Gravenzande, strekt zich uit over maar liefst 1000 vierkante meter, verdeeld over twee indrukwekkende verdiepingen. Deze zijn toegewijd aan het tentoonstellen van adembenemende badkamercollecties. Het is een bron van inspiratie en innovatie door het exclusieve aanbod van Porcelanosa tegels en de speciale Hotbath én Sunshower shop-in-shop.  

Nieuwe showroom

Bezoek de showroom gelegen aan de Dijckerwaal 31 en laat je betoveren door de prachtige tegels en badkamers. Of je nu een complete badkamerrenovatie plant of gewoon op zoek bent naar dat ene speciale element om je huidige badkamer te perfectioneren, de adviseurs van Badkamervoorjou.nl staan voor je klaar. Bij Badkamervoorjou.nl ben je aan het juiste adres voor een nieuwe badkamer!

Badkamervoorjou.nl
Dijckerwaal 31
‘s-Gravenzande

Maandag
09:00 – 18:00 uur
Dinsdag
09:00 – 18:00 uur
Woensdag
09:00 – 18:00 uur
Donderdag
09:00 – 18:00 uur
Vrijdag
09:00 – 18:00 uur
Zaterdag
09:00 – 18:00 uur
Zondag
Gesloten
* Buiten openingstijden op afspraak

Wil je meer badkameradvies? Zet de stap naar jouw nieuwe badkamer.

We begrijpen dat het kiezen van de juiste tegels en sanitair een persoonlijke beslissing is. Daarom leggen we de nadruk op persoonlijke aandacht en service. Ons team neemt de tijd om jouw behoeften en wensen te begrijpen, zodat we samen kunnen werken aan het creëren van jouw ideale ruimte.
Ben je klaar om de eerste stappen te zetten naar jouw nieuwe badkamer? Kom dan langs bij Badkamervoorjou.nl

Laat ons je helpen met deskundig advies, de nieuwste producten, en een ongeëvenaard gevoel voor design en functionaliteit. Jouw nieuwe badkamer begint hier.

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie