Showroom Badkamercentrum Utrecht

Badkamer-Centrum

De ene ruimte is de andere niet. En de één houdt van modern en de ander van industrieel. Je kunt daarom je hart ophalen bij Badkamer-Centrum.nl in Utrecht dankzij 24 inspiratie badkamers. “Wij bieden maar liefst 1.000m 2 aan badkamerinspiratie. Dit vinden wij erg belangrijk omdat iedereen andere wensen en een eigen smaak heeft.” Naast de bekende A-merken kun je bij Badkamer-Centrum.nl ook terecht voor Italiaans design dankzij de merken Quadro Design en Mastella.

Badkamer-centrum
Zonnebaan 10
Utrecht

Maandag
09:00 – 17:00 uur
Dinsdag
09:00 – 17:00 uur
Woensdag
09:00 – 17:00 uur
Donderdag
09:00 – 17:00 uur
Vrijdag
09:00 – 17:00 uur
Zaterdag
09:00 – 17:00 uur
Zondag
Gesloten

Badderen in luxe

Wil je graag een spa in eigen huis? Dat is mogelijk! Badkamer-Centrum.nl is namelijk gespecialiseerd in whirlpool- en systeembaden. “Hiermee tover je jouw badkamer van een simpele wasruimte om in een plek om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Wij kijken naar jouw wensen en bieden vervolgens het systeembad aan dat past bij jou manier van ontspannen.”

Badkamercentrum Utrecht

Waterdichte garanties

Bij de aanschaf van een badkamer moet je allerlei keuzes maken. Dan is het wel zo fijn om in ieder geval te kiezen voor zekerheid. Daarom is Badkamer-Centrum.nl aangesloten bij de stichting Nationale Badkamer Garantie. Hierdoor ben je verzekerd van waterdichte garanties waar je niks extra’s voor hoeft te betalen. Zowel tijdens als na de aankoop ben je verzekerd van vijf zekerheden.

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Badkameropstelling Badkamercentrum Utrecht

Maak een afspraak

    Altijd zeker van je aankoop

    Als u een badkamer koopt bij een sanitairwinkel die aangesloten is bij Nationale Badkamer Garantie bent u verzekerd van goede garanties. NBG is een onafhankelijke stichting waar sanitairspecialisten zich bij kunnen aansluiten als ze hun klanten extra zekerheden willen bieden.

    Bekijk je 5 zekerheden
    Nationale badkamer garantie