Een warme douche maakt je dag

Wie wil dit nou niet? ‘s Ochtends een verfrissende douche, zodat je de dag goed kunt beginnen. Of nog beter: begin je dag met een zonnebad tijdens het douchen! Heel aangenaam en handig voor een extra portie vitamine D tijdens de donkere dagen.

Voel je goed onder de douche

We weten allemaal dat zonlicht goed is voor je lijf. Maar wist je ook dat je per dag minimaal tien minuten per dag zon nodig hebt? Nu het minder lang licht is, zul je waarschijnlijk ook minder buiten komen en is dat aantal minuten niet voor iedereen haalbaar. Geen reden voor paniek! Een Feel Good Shower van Bron kan het aantal minimale zonuren per dag heel goed opvangen. Naast de dagelijkse dosis zonlicht zorgt de Feel Good Shower ook voor een therapeutische dosis infraroodwarmte. Ideaal om de winterse kou uit het lijf te verdrijven! En de weldadige warmte helpt bovendien bij kwaaltjes in spieren en gewrichten.

Voel je goed onder de douche

Extra ruime instap HSK douchedeuren

Wil je de warmte in de douchecabine vasthouden? Ga voor douchedeuren van HSK. Dankzij het nieuwe scharnier is het mogelijk om deuren naar binnen én naar buiten te openen! Zo heb je alle ruimte om de douche in te stappen. Bovendien sta je nooit meer tegen die koude douchewand en wordt jouw douchemoment nóg fijner! Doordat alle scharnieren flexibel zijn en een perfecte eenheid met de glazen wand vormen, is het schoonmaken van de douchedeuren zeer eenvoudig. Dus heb je nóg langer de tijd om te douchen.

Goede ventilatie voorkomt problemen

Een goede ventilatie in de badkamer is een musthave. Goede ventilatie zorgt voor een gezond binnenklimaat. Vochtplekken en schimmel krijgen minder kans om zich te vormen. Wanneer je kiest voor een ITHO CVE badkamerventilator, dan krijg je een betrouwbare ventilator die automatisch begint te ventileren en niet stopt voordat de badkamerruimte weer droog is.

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen