Een kleine badkamer helemaal in jouw stijl

Niet iedereen heeft de luxe van een grote badkamer met eindeloos veel ruimte voor ieder gewenste indeling. Maar dat hoeft helemaal geen belemmering te zijn om een kleine badkamer perfect in jouw gewenste stijl vorm te geven. Want ook met een wat kleiner formaat badkamer kun je prima het design van je dromen doorvoeren. Zelfs door alleen al te spelen met het badkamermeubel en de tegels! We laten het graag aan je zien aan de hand van wat voorbeelden.

Het effect van de juiste badkamertegel

Voordat je overgaat op het kiezen van de juiste badkamertegel is het belangrijk om te weten welke stijl jou aanspreekt. Het formaat, de vorm en de kleur van de tegel zijn zeer bepalend voor de sfeer in de badkamer. Grote tegels met een lichte kleur zorgen ervoor dat de ruimte groter lijkt en geven een ruimtelijk effect. Terwijl je met donkere tegels een knussere sfeer kunt creëren met zelfs een hotel chique uitstraling!

Daarbij kun je ook spelen met de vorm van de tegel. Een hexagontegel is natuurlijk helemaal van nu, maar wellicht ga jij juist voor een grote marmerlook tegel voor een klassieke sfeer. Bij TGN hebben ze voor iedere stijl de perfecte tegel. Vraag uw Bad in Beeld specialist naar de mogelijkheden.

Eindeloze mogelijkheden met Made NL badkamermeubels

Ook voor een kleinere badkamer hoef je niet beperkt te denken bij het uitkiezen van je badkamermeubel. Bij Primabad hebben ze namelijk de Made NL serie ontworpen. Met deze badkamermeubels word je uitgedaagd om buiten de lijntjes te kleuren! Experimenteer -met behulp van jouw Bad in Beeld adviseur- om de juiste vorm en kleuren te kiezen voor jouw droombadkamer.

Flexibiliteit en functionaliteit komen samen bij deze badkamermeubels van Primabad. Strakke wastafelplaten en wastafelbladen gecombineerd met de mogelijkheden van maatwerk, waarbij zelfs een breedtemaat tot 280cm mogelijk is. Combineer dit met 5 verschillende dieptematen en 3 verschillende hoogtematen, en je weet zeker dat er een passend ontwerp bij zit!

Een kleine badkamer met frisse stijl

Hou je van licht, ruimte en een frisse uitstraling? Dan kan een witte badkamer, met een zachte accentkleur op één muur, perfect bij jouw stijl passen! Combineer dit met een licht houten wastafelmeubel van Primabad en je hebt een rustig en open geheel. Ondanks dat het geen grote badkamer is, lijkt hij wel ruim door deze combinatie. De tegels van TGN zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. En wist je dat goudkleurige kranen dit geheel nét dat kleine beetje extra kunnen geven?

Een kleine badkamer met frisse stijl

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Een kleine en chique badkamer

Een kleine en chique badkamer

Hou je van de luxe van marmer gecombineerd met sanitair van nu? Ook dat is mogelijk bij een kleine badkamer! Door de muren te betegelen met wit marmer creëer je optisch meer ruimte. De zwarte vloer van TGN geeft deze kleine badkamer een stevige uitstraling. Het donker houten badkamermeubel van Primabad maakt -met het bovenkastje en de gecombineerde spiegel- deze badkamer helemaal af.

Eenvoud en rust in een kleine badkamer

Hou je van eenvoud en rust in je badkamer, dan zijn grote, licht beige tegels zeker een aanrader! Door deze tegels van de muur door te laten lopen in de vloer vormt de hele badkamer een sereen geheel. Het minimalistische badkamermeubel van Primabad vult dit plaatje mooi aan. Door de subtiele waskommen en bijpassende spiegels blijft de eenvoud in stand, maar wél met een hoogwaardige uitstraling!

Eenvoud en rust in een kleine badkamer

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen