Zo ruikt je toilet áltijd fris

80% van de mensen stoort zich aan onaangename luchtjes op het toilet. Herkenbaar? Vergeet geurkaarsen of luchtverfrissers om geurtjes te maskeren. In het kader van Wereld Toilet Dag vertellen wij je alles over het geurzuiveringssysteem van Geberit.

Grote ergernis: een onfris toilet

In de keuken kunnen we niet zonder een afzuigkap. Best gek dat we in het toilet vaak nog geen systeem gebruiken om onaangename luchtjes weg te nemen! En dat terwijl een onfris toilet een grote ergernis is. Zo vervelend als je voorganger het toilet niet helemaal fris heeft achtergelaten. Je kunt de nare geurtjes tijdelijk maskeren met een geurkaars of (mierzoete) luchtverfrisser, maar dat werkt vaak maar kort.

Een raam openzetten is niet zo aangenaam, zeker niet in deze periode van het jaar. Uit onderzoek blijkt dat mannen gemiddeld 15 minuten (!) op het toilet zitten, terwijl vrouwen gemiddeld in 5 minuten klaar zijn. Aangezien we er zo veel tijd doorbrengen, mag het best lekker fris ruiken, toch?

Grote ergernis een onfris toilet

Een frisse boodschap

In de strijd tegen vervelende luchtjes heeft Geberit de DuoFresh module ontwikkeld. Deze module is extra handig als je een groot gezin hebt of als je vaak gasten over de vloer hebt en een uitkomst voor iedereen die houdt van een fris toilet. Door deze module ruikt je toilet in no-time weer fris.

Hoe het werkt? Zodra de Geberit DuoFresh module achter de bedieningsplaat van het toilet is aangebracht, worden onaangename geuren direct uit de toiletpot verwijderd.

Een stille ventilator in de module voert vervelende luchtjes via de wateraanvoerleiding naar een koolfilter achter de bedieningsplaat. Hier wordt de lucht gezuiverd en fris terug de ruimte in geblazen.

Zo blijft het toilet continu fris ruiken en kan je de ruimte met een gerust hart achterlaten voor de volgende gebruiker. Zo komt niemand meer voor onaangename wc-verrassingen te staan!

Geberit de DuoFresh module
Geberit de DuoFresh module
Geberit de DuoFresh module

Toilet met technische hoogstandjes

Voor een extra dosis frisheid kun je gebruik maken van de Geberit DuoFresh toiletstick. Deze wordt eenvoudig via de bedieningsplaat in het waterreservoir geplaatst. Het toilet spoelt dan door met helderblauw water. Zo heb je naast een fris ruikend toilet ook een schoon toilet. De badkamer wordt steeds slimmer en daar hoort ook een toilet bij met technische hoogstandjes.

Toilet met technische hoogstandjes
Toilet met technische hoogstandjes

Dat zit met de DuoFresh module wel goed. Zo wordt de geurzuivering automatisch geactiveerd als iemand de wc nadert, dankzij een ingebouwde sensor. Daarnaast gaat het LED-oriëntatielicht automatisch aan. Deze geeft voldoende licht om je ‘s nachts de weg naar het toilet te wijzen.

Gebruikers van een bestaand toilet konden voorheen niet profiteren van de DuoFresh module, maar dat is sinds kort veranderd. Vanaf nu past het systeem op vrijwel alle Geberit Sigma inbouwreservoirs. Hierdoor kun je de geurzuiverende module ook achteraf installeren, zonder dat je moet gaan breken of verbouwen.

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen