Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Versani

Spiksplinternieuwe winkel

Als dé sanitairspecialist in de omgeving vond Versani het belangrijk om nog meer badkamerinspiratie te bieden. In 2017 verhuisden zij dan ook naar een nieuw pand. Jij kan nu optimaal badkamerideeën opdoen dankzij maar liefst 2500m 2 aan inspiratie. "De meeste Nederlandse badkamers zijn niet groot. Realistische inspiratie vinden wij dan ook ontzettend belangrijk. Onze 'badkamerstraat' in de nieuwe winkel biedt dat. Prachtige opstellingen die je daadwerkelijk helpen bij het samenstellen van jouw nieuwe badkamer."

Voor ieder wat wils

De badkamer is niet langer een wasruimte. Het is een ruimte waar je tot rust komt en wil ontspannen. Deze eigenschappen zie je dan ook altijd terug in de badkamers van Versani. "Naast slimme ontwerptips laten we in onze winkel ook uiteenlopende stijlen zien. De een houdt nu eenmaal van modern en de ander van industrieel. Wij willen iedereen van dienst zijn en hun droombadkamer waarmaken!" Ook de opties wat betreft installatie zijn divers. Doe je het zelf of laat je het liever over aan een vakkundig team? Alles is mogelijk in overleg met het team.

Verrassend lage prijzen

Hoewel je het niet aan de winkel ziet, is Versani een echte prijsvechter. Zij biedt badkamers voor werkelijk elk budget. Hoe kunnen zij dit aanbieden? "In ons assortiment vind je de bekende A-merken. Met hen sluiten wij bepaalde deals waardoor wij slim inkopen. Daarnaast bieden we ook goedkopere alternatieven van (andere) merken aan. Bijvoorbeeld producten die uit de collectie gaan maar nog hartstikke goed en helemaal van nu zijn."

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Maak afspraak

Gerelateerde artikelen