Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Van Wanrooij

Van Wanrooij maakt het aangenaam. Wij vertalen jouw persoonlijke smaak en wensen naar een badkamer die helemaal bij je past. Compleet afgewerkt met fraai tegelwerk, sanitair, meubels en accessoires en passend binnen je budget. Met de kwaliteit en service die je verwacht. Bezoek onze 3.000m2 tellende showroom in Waardenburg. Daar vind je het allemaal onder één dak, allemaal heel aangenaam.

Bekende badkamer merken

Je vindt bij ons sanitair en tegels van bekende merken. Minder bekend, maar net zo kwalitatief is ons eigen merk Huyscollectie. Wij geven je met ons brede assortiment de garantie dat we voor elk budget een mooie en hoogwaardige badkamer kunnen realiseren.

Voor ieder budget een badkamer

De één vindt bij ons een compacte badkamer. De ander ontwerpt samen met ons juist een royale en exclusieve badkamer. We luisteren naar je wensen en vullen deze in voor het budget dat je voor ogen heeft. Wij willen graag bewijzen dat er binnen elk budget heel veel mogelijkheden zijn!

Virtuele badkamertour

Een unieke beleving! Bij een badkamer ontwerp bieden we je de mogelijkheid om een virtueel kijkje te nemen. Je staat opeens midden in je nieuwe badkamer! We zijn de eerste showroom in Nederland waar je virtueel door je nieuwe badkamer loopt!

Badkamer kopen

Een badkamer kopen doe je niet zomaar. Een badkamer gaat jaren mee en het is daarom verstandig om weloverwogen keuzes te maken. Want er zijn genoeg keuzes bij het kopen van een badkamer. Wat is jouw stijl? Wat wil je allemaal in je badkamer hebben? Welk formaat tegels wil je graag in de badkamer? En welke kleur heeft jouw voorkeur? Allemaal vragen waarop je misschien nog helemaal geen antwoord hebt. We helpen je een handje met mooie badkamer ideeën in de vorm van voorbeelden, ontwerpen en afbeeldingen.

Jouw gegevens

Afspraak

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.