Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

van Son Installaties

Badkamerspecialist van Son installaties weet precies wat de trends van nu zijn als het aankomt op badkamers en toiletten. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe trends en innovaties om jouw wensen mogelijk te maken. Of het nu gaat om een nieuwe badkamer inclusief montage of het realiseren van een gehele badkamer renovatie, bij van Son regelen ze het. 

Nieuwe showroom

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de bouw van de nieuwe showroom. Het ontwerp van de showroom is gemaakt en het wordt prachtig! Naar verwachting gaat de nieuwe showroom begin 2023 open. Je kunt nu al contact met ons opnemen voor een adviesgesprek.

Sanitair experts

Om je volledig van dienst te kunnen zijn en de badkamer of het toilet van jouw dromen te realiseren hebben ze een fantastisch en divers team in ‘huis’. Familiebedrijf Van Son Installaties bestaat enerzijds uit experts op het gebied van design, trends en interieur en anderzijds hebben ze specialisten als een installateur, loodgieter, stukadoor, schilder en tegelzetter in huis. Jouw badkamer compleet in handen van één partij in regio Utrecht, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein en De Meern? Laat dat maar aan van Son over.