Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Van den Berg badkamers Broek op Langedijk

Bij Van den Berg vind je badkamerinspiratie van maar liefst 1000 m2. Van den Berg tegels & badkamers staat voor je klaar om te helpen bij het samenstellen van jouw nieuwe badkamer.

Onze sanitair-adviseurs helpen je graag bij het realiseren van je nieuwe badkamer of toiletruimte. Een afspraak in onze winkels is in verband met de sluiting t/m 9 februari 2021 helaas niet mogelijk, maar je kunt nog steeds bij ons terecht voor vragen of een adviesgesprek via telefoon of online. Wij zijn telefonisch bereikbaar. Sommige winkels bieden de mogelijkheid je bestellingen op afspraak af te halen of te laten bezorgen. Informeer bij jouw winkel naar de mogelijkheden.

Jarenlange ervaring

Van den Berg heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van badkamers. Zo ben je altijd verzekerd van kennis, kunde en kwaliteit. In de showroom vind je tal van ingerichte badkamers, diverse stijlen tegels en een breed assortiment sanitair.

Niet alleen badkamers

Van den Berg badkamers heeft al veel badkamers in Broek op Langedijk en omgeving mogen ontwerpen en ze zijn niet alleen gespecialiseerd in badkamers, maar ook in tegels, vloeren en aanverwante producten. Voor advies op maat ben je bij Van den Berg tegels & badkamers op het juiste adres. Kom langs in de winkel, voor een gratis 3D-ontwerp van jouw nieuwe badkamer. Bovendien heeft Van den Berg tegels & badkamers voor iedere stijl en ieder budget een passende oplossing.

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.