Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Van den Berg badkamers Broek op Langedijk

Bij Van den Berg vind je badkamerinspiratie van maar liefst 1000 m2. Van den Berg tegels & badkamers staat voor je klaar om te helpen bij het samenstellen van jouw nieuwe badkamer.

Persoonlijk badkameradvies was nog nooit zo persoonlijk. Vanaf 3 maart zijn wij op afspraak geopend. We dompelen je graag onder in de nieuwste badkamertrends, het mooiste sanitair en de leukste tegels. Samen maken we een ontwerp voor jouw nieuwe badkamer onder het genot van een heerlijk bakje koffie! Wij nemen alle richtlijnen in acht om een veilig bezoek te kunnen garanderen.Kom je langs in onze showroom?

Jarenlange ervaring

Van den Berg heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van badkamers. Zo ben je altijd verzekerd van kennis, kunde en kwaliteit. In de showroom vind je tal van ingerichte badkamers, diverse stijlen tegels en een breed assortiment sanitair.

Niet alleen badkamers

Van den Berg badkamers heeft al veel badkamers in Broek op Langedijk en omgeving mogen ontwerpen en ze zijn niet alleen gespecialiseerd in badkamers, maar ook in tegels, vloeren en aanverwante producten. Voor advies op maat ben je bij Van den Berg tegels & badkamers op het juiste adres. Kom langs in de winkel, voor een gratis 3D-ontwerp van jouw nieuwe badkamer. Bovendien heeft Van den Berg tegels & badkamers voor iedere stijl en ieder budget een passende oplossing.

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.