Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Van den Berg badkamers

Vakkundig en enthousiast, dat is wat Van den Berg badkamers kenmerkt. Bij Van den Berg vind je badkamerinspiratie van maar liefst 1000 m2. Van den Berg badkamers staat voor je klaar om te helpen bij het samenstellen van jouw nieuwe badkamer.

Jarenlange ervaring

Van den Berg heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van badkamers. Zo ben je altijd verzekerd van kennis, kunde en kwaliteit. In de showroom vind je tal van ingerichte badkamers, diverse stijlen tegels en een breed assortiment sanitair.

Niet alleen badkamers

Van den Berg badkamers heeft al veel badkamers in Schagen en omgeving mogen ontwerpen en ze zijn niet alleen gespecialiseerd in badkamers, maar ook in tegels, vloeren en aanverwante producten. Voor advies op maat ben je bij Van den Berg badkamers op het juiste adres. Kom langs in de winkel, voor een gratis 3D-ontwerp van jouw nieuwe badkamer. Bovendien heeft Van den Berg badkamers voor iedere stijl en ieder budget een passende oplossing.

Groot assortiment

Van den Berg badkamers is helemaal op de hoogte van alle laatste trends. Dit zie je ook terug in de badkameropstellingen in de showroom, zodat je alle nieuwste mogelijkheden kunt zien en ervaren. Ze hebben een grote collectie tegels, toiletten, douches, badkamermeubels, radiatoren en nog veel meer sanitaire producten. Alles wordt helemaal afgestemd op jouw stijl en smaak, voor iedereen is een oplossing. Ook als je slechts op zoek bent naar advies op maat, dan staan ze graag voor je klaar om je te helpen. Kom snel langs voor een kop koffie en een flinke dosis badkamerinspiratie.

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. H├ęt startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.