Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Ton Scholten Tegels & Sanitair

Vakkundig op maat

Iedere badkamer begint bij Ton Scholten met een 3D-ontwerp. Dankzij ruim 45 jaar aan ervaring wordt jouw badkamer praktisch in gebruik en prachtig om te zien. "Elk ontwerp is uniek. Hiervoor nemen wij iedere keer weer samen met de klant uitgebreid de tijd. Zo krijg jij precies wat je voor ogen had - of zelfs mooier." Met zorg installeert Ton Scholten ook graag de badkamer. Het eigen team van tegelzetters, loodgieters, stukadoors en elektriciens werken met ambachtelijke precisie en zetten daarbij moderne technieken in voor het allerbeste eindresultaat.

Inspiratie

Onze sfeervolle showroom is een bron van inspiratie voor iedereen die van wonen houdt. Geniet van de diversiteit aan badkamers en gelegde tegelvloeren. Bij ons geen pakketten, maar een speciaal voor u samengestelde badkamer, toilet of vloer. Wij hebben wandtegels en vloertegels in alle maten en kleuren op voorraad, evenals sanitair en accessoires, altijd de nieuwste trends.

Uniek ontwerp

Onze adviseurs maken graag een gratis 3D-ontwerp voor u op maat rekening houdend met uw wensen, de beschikbare ruimte en uw budget. Indien u nog geen duidelijk beeld heeft van uw nieuwe badkamer, toilet of vloer, biedt ons 3D-ontwerp op maat de perfecte uitkomst. Ervaar hoe uw nieuwe badkamer, toilet of vloer tot leven komt.

Vakkundige uitvoering of levering

Ons team van eigen opgeleide installateurs en tegelzetters kan uw badkamer indien gewenst voor u installeren. Heeft u een eigen aannemer, tegelzetter en loodgieter, dan voorzien wij u graag van materialen en bijbehorende tekeningen

Samenwerking

Ben je stylist, interieuradviseur, aannemer, loodgieter of tegelzetter, ook dan kun je bij ons terecht met je klant voor een ontwerp en levering van materialen.

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Maak afspraak