Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Ton Scholten Tegels & Sanitair

Vakkundig op maat

Iedere badkamer begint bij Ton Scholten met een 3D-ontwerp. Dankzij ruim 45 jaar aan ervaring wordt jouw badkamer praktisch in gebruik en prachtig om te zien. "Elk ontwerp is uniek. Hiervoor nemen wij iedere keer weer samen met de klant uitgebreid de tijd. Zo krijg jij precies wat je voor ogen had - of zelfs mooier." Met zorg installeert Ton Scholten ook graag de badkamer. Het eigen team van tegelzetters, loodgieters, stukadoors en elektriciens werken met ambachtelijke precisie en zetten daarbij moderne technieken in voor het allerbeste eindresultaat.

Eyecatcher in huis

Genieten van comfort in je badkamer staat bij Ton Scholten centraal. "Maar de badkamer is ook het verlengde van je interieur. Een badkamer ontwerpen die in het oog springt, is een must." Ton Scholten is een bron van inspiratie voor woonliefhebbers. Zij zorgt er namelijk voor dat de badkamer samensmelt met het interieur.

Hart voor tegels

Jouw nieuwe badkamer valt of staat met tegels. In de winkel van Ton Scholten zie je wat het effect is als je tegels op unieke wijze met elkaar combineert. Of wat het speelse accent van mozaïektegels doet met de badkamer. "Alle kleuren, maten, vormen en patronen vind je bij ons. Van kiezelstenen tot strakke witte xxl tegels. Het hele jaar door bieden wij een tegelassortiment met de trends van nu dankzij merken als VT-wonen, Bizassa, Sicis, Venis."

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Maak afspraak