Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Ton Mestrom Badkamerstyling

Up to date assortiment

Wil je ook een ontspannen ochtendritueel ervaren? Breng dan een bezoekje aan Ton Mestrom. Je vindt deze winkel net onder Roermond in Montfort. Samen met Ton Mestrom wordt jouw droombadkamer een feit. Ton Mestrom is voortdurend in ontwikkeling om zo altijd de meest innovatieve producten aan te kunnen bieden. "De badkamer is een ruimte geworden waarin je tot rust komt. Ontspanning staat centraal. Door trends op de voet te volgen is je badkamer helemaal van nu zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten."

Verbouwen doen we met elkaar

Het voordeel van Ton Mestrom is dat zij alles voor je kunnen uitvoeren; van ontwerp tot uitvoering. Ook na oplevering van de badkamer kun je rekenen op service en ondersteuning waar nodig. "Als erkend tegelzetbedrijf en installatiebedrijf gaat het team graag voor je aan de slag. Tot in de detail leveren wij perfectie. Zo kun jij genieten van je badkamer."

Liever zelf monteren? Ook dat behoort bij Ton Mestrom tot de mogelijkheden. "Uiteraard voorzien we jou dan van alle benodigde informatie. Ook zo komen we samen tot een prachtig eindresultaat om trots op te zijn."

Gerelateerde artikelen