Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Tegelhuis Badkamers en Tegels

De schitterende en diverse badkamercollectie wordt op een mooie en overzichtelijke manier gepresenteerd in de winkel. Dat is nog eens fijn inspiratie opdoen!

Onze sanitair-adviseurs helpen je graag bij het realiseren van je nieuwe badkamer of toiletruimte. Een afspraak in onze winkels is in verband met de sluiting t/m 19 januari 2021 helaas niet mogelijk, maar je kunt nog steeds bij ons terecht voor vragen of een adviesgesprek via telefoon of online. Wij zijn telefonisch bereikbaar. Sommige winkels bieden de mogelijkheid je bestellingen op afspraak af te halen of te laten bezorgen. Informeer bij jouw winkel naar de mogelijkheden.

Royaal inspireren

Je geniet het meest van een badkamer die bij je past. Bij Tegelhuis Badkamers en Tegels kun je dan ook je hart ophalen; er is voor ieder wat wils. "Al meer dan 35 jaar leveren wij prachtige badkamers waar onze klanten helemaal zichzelf kunnen zijn. In onze winkel maak je kennis met slimme indelingen en de mooiste tegelcollecties." Het team van Tegelhuis Badkamers en Tegels staat voor je klaar met advies. Je bent verzekerd van een doordacht ontwerp en je wordt geholpen bij alle keuzes. Zo ontstaat de badkamer die je altijd al wilde hebben.

De renovatie

Wil je de installatie uit handen geven? Tegelhuis Badkamers en Tegels werkt met een eigen installatieteam. Dat is wel zo prettig: je hebt altijd contact met één contactpersoon die je helpt bij het ontwerp tot en met installatie. "Het leggen van de tegelvloer is secuur werk waar je rekening moet houden met allerlei factoren. Bij ons ben je verzekerd van topkwaliteit met oog voor detail."

Altijd de laatste trends

Tegelhuis Badkamers en Tegels volgt badkamertrends op de voet. "Onze merken ontwikkelen continu producten die zuinig omgaan met water en energie. Het comfort van het product verliezen zij hierbij nooit uit het hoog. Uiteraard wil het oog ook wat en moet de badkamer mooi zijn om te zien. Hier houden we bij de selectie voor ons assortiment altijd rekening."

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.