Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Tegel-Allure

Het Tegel-Allure team staat voor je klaar om je te helpen bij het ontwerpen, de installatie en de oplevering. Stap voor stap word je persoonlijk begeleidt in alle keuzes voor het beste eindresultaat.

Zoals de naam al verklapt; bij Tegel-Allure kun je terecht voor tegels. In feite zijn tegels het belangrijkste product voor je nieuwe badkamer. Gelukkig is er bij Tegel-Allure heel wat te kiezen. "Je badkamer valt of staat met tegels. In onze winkel vind je de allerbeste tegelvloeren en wandtegels. Uit de vele tegelaanbieders hebben wij voor jou de meest mooie en duurzame collecties geselecteerd."

Mooi en praktisch

Maar met alleen nieuwe tegels ben je er natuurlijk nog lang niet. Waar tegels de toon neerzetten, zorgen de andere producten voor een finishing touch. Tegel-Allure staat voor een persoonlijke aanpak en komt zo samen met jou tot de ideale badkamer. "De wensen van de klant zijn het startpunt voor de nieuwe badkamer. Wij nemen rustig de tijd om alles goed te bespreken." Aan de hand van de expertise van het Tegel-Allure team en jouw wensen wordt de nieuwe badkamer mooi om te zien en praktisch in gebruik.

Zorgeloos kopen

Een badkamer kopen doe je niet dagelijks. Belangrijk om te kiezen voor zekerheid. Daarom is Tegel-Allure aangesloten bij de stichting Nationale Badkamer Garantie. Hierdoor ben je verzekerd van waterdichte garanties. Dat is wel zo prettig. Want je krijgt 5 jaar garantie op onze producten en de aanbetaling is altijd veilig. Benieuwd naar meer?

Lees alles over jouw 5 zekerheden!

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.