Kies jouw winkel

TBE Sanitair & Tegels

Jouw nieuwe badkamer is de plek in huis waar iedereen zichzelf is en waar alles moet kloppen.

In het hart van Ederveen vind je TBE Sanitair & Tegels. Jouw specialist voor de nieuwe badkamer die je al een tijdje voor ogen hebt. Bij TBE ben je verzekerd van kwaliteit en goede service. “Wij kunnen dat bieden door de kleinschaligheid van ons bedrijf. Je kunt daardoor ook altijd rekenen op een persoonlijke aanpak.” De verbouwing pakt TBE samen met jou aan. De taken kunnen onderling verdeeld worden of zij neemt alles voor je uit handen zodat je niets hoeft te regelen.

Uniek design

Ben je alleen op zoek naar losse sanitair producten? TBE heeft het voor je. Juist als je toe bent aan een andere look van je badkamer, maar je wilt niet alles aanpakken dan is een nieuw badkamermeubel een uitkomst. “Wij hebben verschillende op maat gemaakte meubels in onze winkel staan. Aan de hand daarvan kunnen wij jouw ideale meubel samenstellen. Er zijn tal van mogelijkheden.”

Zorgeloos kopen

Het aanschaffen van een badkamer is geen dagelijkse kost. Wel zo fijn om te kiezen voor zekerheid. Daarom is TBE aangesloten bij de stichting Nationale Badkamer Garantie. Zowel tijdens als na de aankoop ben je verzekerd van vijf zekerheden. Lees alles over jouw vijf zekerheden! Naast sanitair en tegels is TBE de plek voor plafonds, verlichting, sierbeslag en een ruim doe-het-zelf assortiment. Maak een afspraak om jouw mogelijkheden te ontdekken.

Maak een afspraak

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.