Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

SK tegels & sanitair

Koop je een badkamer bij SK Tegels & Sanitair dan ben je verzekerd van heldere communicatie. Het gehele traject heb je namelijk te maken met één contactpersoon.

Persoonlijk badkameradvies was nog nooit zo persoonlijk. Vanaf 3 maart zijn wij op afspraak geopend. We dompelen je graag onder in de nieuwste badkamertrends, het mooiste sanitair en de leukste tegels. Samen maken we een ontwerp voor jouw nieuwe badkamer onder het genot van een heerlijk bakje koffie! Wij nemen alle richtlijnen in acht om een veilig bezoek te kunnen garanderen. Kom je langs in onze showroom?

Volop badkamerinspiratie

Wil je een enorm assortiment tegels, sanitair en natuursteen bekijken? Dan ben je bij SK Tegels & Sanitair in Surhuisterveen aan het juiste adres. "In onze ruime winkel kun je op je gemak rondlopen en het mooiste sanitair uitzoeken voor jouw nieuwe badkamer of toiletruimte. En niet te vergeten de tegels, want deze maken het plaatje compleet." Om je op tegelgebied optimaal te kunnen inspireren is SK Tegels & Sanitair dealer van de vt-wonen tegelcollectie. Met een tegel- of wandvloer uit deze collectie heb je gegarandeerd een buitengewoon mooie badkamer!

Welk ontwerp?

Dankzij de jarenlange ervaring in badkamers krijg je een badkamer die 100% bij je past. "Een badkamer moet praktisch zijn in gebruik en aansluiten op de levensstijl van de klant. De wensen van de klant staan centraal in het ontwerp. Ons team kijkt er met een vakkundig oog naar en draagt de meest slimme oplossingen aan. Zo komen we samen tot een badkamer waarvan de klant thuis jaren geniet."

Is de indeling bepaald en zijn de producten gekozen? Dan breekt de volgende fase aan: de installatie. "Ook bij de installatie begeleiden we de klant stap voor stap. We kunnen de complete installatie verzorgen, ondersteunend zijn of alleen advies geven zodat de klant vervolgens zelf aan de slag gaat."

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Jouw gegevens

Afspraak

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.