Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

SK tegels & sanitair

Koop je een badkamer bij SK Tegels & Sanitair dan ben je verzekerd van heldere communicatie. Het gehele traject heb je namelijk te maken met één contactpersoon.

Onze sanitair-adviseurs helpen je graag bij het realiseren van je nieuwe badkamer of toiletruimte. Een afspraak in onze winkels is in verband met de sluiting t/m 9 februari 2021 helaas niet mogelijk, maar je kunt nog steeds bij ons terecht voor vragen of een adviesgesprek via telefoon of online. Wij zijn telefonisch bereikbaar. Sommige winkels bieden de mogelijkheid je bestellingen op afspraak af te halen of te laten bezorgen. Informeer bij jouw winkel naar de mogelijkheden.

Volop badkamerinspiratie

Wil je een enorm assortiment tegels, sanitair en natuursteen bekijken? Dan ben je bij SK Tegels & Sanitair in Surhuisterveen aan het juiste adres. "In onze ruime winkel kun je op je gemak rondlopen en het mooiste sanitair uitzoeken voor jouw nieuwe badkamer of toiletruimte. En niet te vergeten de tegels, want deze maken het plaatje compleet." Om je op tegelgebied optimaal te kunnen inspireren is SK Tegels & Sanitair dealer van de vt-wonen tegelcollectie. Met een tegel- of wandvloer uit deze collectie heb je gegarandeerd een buitengewoon mooie badkamer!

Welk ontwerp?

Dankzij de jarenlange ervaring in badkamers krijg je een badkamer die 100% bij je past. "Een badkamer moet praktisch zijn in gebruik en aansluiten op de levensstijl van de klant. De wensen van de klant staan centraal in het ontwerp. Ons team kijkt er met een vakkundig oog naar en draagt de meest slimme oplossingen aan. Zo komen we samen tot een badkamer waarvan de klant thuis jaren geniet."

Is de indeling bepaald en zijn de producten gekozen? Dan breekt de volgende fase aan: de installatie. "Ook bij de installatie begeleiden we de klant stap voor stap. We kunnen de complete installatie verzorgen, ondersteunend zijn of alleen advies geven zodat de klant vervolgens zelf aan de slag gaat."

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.