Kies jouw winkel

Sanizo sanitair & tegels

Sanizo Sanitair & Tegels staat voor eerlijk en open advies. Zo creëert het team de ideale badkamer samen met jou.

Belevingsshowroom Sanizo Sanitair & Tegels biedt rust en ruimte. Geen schreeuwerige kleuren en producten, maar overzicht. Je kunt heerlijk op je gemak jouw badkamer uitzoeken. En dat is fijn want een badkamer uitkiezen doe je niet zomaar en wil je in je eigen tijd kunnen doen. “Samen met de klant gaan we aan de slag voor het beste eindresultaat. Hierbij zijn we altijd helder en eerlijk in ons advies. Het is tenslotte de badkamer van de klant en we willen de zoektocht naar genieten zo aangenaam mogelijk maken.”

Design op maat

Sanizo Sanitair & Tegels neemt de uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw wensen. “Deze vertalen we in creatief ontwerp dat aansluit bij de smaak en budget van de klant. Het leveren van deze maatwerk badkamers is elke keer weer een leuke uitdaging.” De installatie van de badkamer verzorgt Sanizo Sanitair & Tegels graag voor je met installateurs uit de regio.

De badkamer van nu

Sanizo Sanitair & Tegels volgt de trends op de voet en is dan ook altijd bezig met de restyling van diverse badkameropstellingen. “Wij blijven regelmatig de opstellingen aanpassen zodat de stijl en producten helemaal van nu zijn. Hierbij gaan we continu op zoek naar de meest verfijnde mix van stijlvolle producten die net even wat anders zijn. Uiteindelijk draait het allemaal om de perfecte match die zorgt voor een prachtige badkamer.” Om een ruim tegelassortiment te kunnen bieden is Sanizo Sanitair & Tegels dealer van VT Wonen tegels.

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.