Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Middelkoop Culemborg B.V.

Jarenlang badkamerplezier

Zodra je de winkel van Middelkoop binnenstapt voel je een heerlijke mate van rust. Dankzij de gastvrije benadering kun je op je gemak rondlopen in de winkel en je laten inspireren. Een kijkje in de geschiedenis leert dat Middelkoop al 80 jaar lang mensen blij maakt met een nieuwe badkamer. "Dankzij onze passie voor badkamers, het hoge serviceniveau, vakkundig inzicht, meedenken tot in detail dragen wij oplossingen aan waar anderen stoppen." Zo kun jij thuis genieten van de badkamer die je altijd voor ogen had - of wellicht nóg mooier.

Jouw adviseur

Het warme gevoel dat een familiebedrijf met zich meebrengt zie je terug in het hele team van Middelkoop. "Eerlijkheid en betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij geloven dat je op deze manier samen met een klant tot het beste resultaat komt." Het team van adviseurs laat je graag alle mogelijkheden zien en zal je alles vertellen over slimme oplossingen, innovaties en de nieuwste sanitairtrends.

Jouw woonstijl

Middelkoop ziet de stijl van de badkamer als verlengde van het interieur. Aan de hand van jouw persoonlijke smaak wordt een badkamer op maat ontworpen zodat hij niet alleen bij jou maar ook bij jouw huis past. "De vier hoofdstromen van woonstijlen laten wij zien in de diverse badkamers in onze showroom. Je vindt bij ons alle mogelijkheden in de sfeer van de landelijke, klassieke, moderne en eigentijdse woonstijl. Maar natuurlijk kiezen we ook voor spannende combinaties tussen deze stijlen om iets te laten zien van de eigenheid van onze adviseurs."

Ook voor keukens, woonvloeren en maatkasten moet je bij Middelkoop zijn. Maak een afspraak en laat je verrassen door alle mogelijkheden.

Maak afspraak