Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Meijer tegels & sanitair

Gratis ontwerp

Het startpunt voor jouw nieuwe badkamer is de beschikbare ruimte. Samen kijken we wat er allemaal mogelijk is. "Iedere ruimte is anders en daarom krijgt elke klant een uniek ontwerp op maat. Vrijblijvend maken we een 3D-ontwerp. Hierdoor krijg je een volledig beeld van het eindresultaat en kunnen we elk detail goed doornemen." Meijer werkt zonder afspraken. Erg prettig want zo kun je op je gemak binnenlopen en geholpen worden door een van de adviseurs.

Welk sanitair?

De eerste stap zit er op: het ontwerp staat. Daarna gaat Meijer graag met jou aan de slag om het sanitair te kiezen. Om je hierbij te helpen vind je in de winkel een royaal aanbod van badkameropstellingen. "De badkamers variëren qua stijl zodat je een goed beeld krijgt hoe je producten met elkaar kunt combineren. Bij het kiezen van het sanitair komen namelijk ook veel keuzes om de hoek kijken. Hierbij begeleiden we je stap voor stap. Zo krijg je uiteindelijk wat je altijd voor ogen had."

Trends in tegelland

Meijer volgt de tegeltrends op de voet. Heel fijn want tegels zijn bepalend voor de uitstraling van je nieuwe badkamer. "Met tegels kun je eindeloos variëren. Het team van adviseurs helpt je hierbij en verrast je graag met een unieke tegelcombinatie. Uiteraard passend bij jouw stijl."

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Maak afspraak