Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Meester Smeets tegels & sanitair

Passie voor badkamers. Ook dat heeft de 3e generatie Smeets in het bloed. "Al 65 jaar kun je bij ons in Amsterdam terecht voor je nieuwe badkamer of tegels in huis. Plezier in je werk hebben dat is ons met de paplepel ingegoten. Iedere medewerker van Meester Smeets wil dan ook graag met jou aan de slag om de nieuwe badkamer vorm te geven."

Liefde voor tegels

Dat de roots van Meester Smeets in tegels ligt, wordt meteen duidelijk als je de winkel binnenstapt. Veel bijzondere tegelcombinaties en er is ontzettend veel keuze. "Voor tegelinspiratie ben je bij ons aan het juiste adres. Voor elke sfeer hebben wij de juiste tegel. Omdat er zoveel mogelijk is staan onze adviseurs voor je klaar. Zij vertellen je graag alle ins en outs over tegels."

Altijd up to date

Prachtige badkamers, maar wel met een scherpe prijs; dat is Meester Smeets. Zij wil dat iedereen geniet van een luxe badkamer, tegen een eerlijke prijs. Daarnaast houdt Meester Smeets de badkamertrends altijd nauwlettend in de gaten. "De winkel houden we continu up to date zodat je bij ons altijd de nieuwste ontwikkelingen kunt bekijken. Uiteraard vind je bij ons ook badkamers in allerlei stijlen. Van modern tot klassiek. Er is voor ieder wat wils."

Bewonder alvast onze winkel. "We zien je uiteraard graag in onze winkel. Samen ontdekken we welke badkamer bij jullie past. De koffie staat in ieder geval al klaar."

Gerelateerde artikelen