Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Lemmens - Meessen

Woon je in de omgeving van Heerlen en ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan is Lemmens-Meessen het adres voor jou. Al meer dan 50 jaar ontwerpt en installeert zij droombadkamers bij mensen thuis. "Om je te inspireren vind je in onze winkel badkamers en tegels in ontzettend veel stijlen. Er is heel wat te kiezen." Wil je je badkamer deels renoveren? Ook dan kun je terecht bij Lemmens-Meessen. Samen creëer je eenvoudig een nieuwe badkamerlook.

In alle rust keuzes maken

Het team van adviseurs staat voor je klaar om je te helpen met alle keuzes die je moet maken. En dat zijn er nog al wat. Gelukkig nemen ze bij Lemmens-Meessen altijd ruim de tijd voor jou. "We vinden het belangrijk dat onze klanten in alle rust hun nieuwe badkamer uitzoeken. Alle keuzes moet zij weloverwogen kunnen maken."

Gegarandeerd zorgeloos genieten

Een badkamer kopen doe je niet dagelijks. Belangrijk om te kiezen voor zekerheid. Daarom is Lemmens-Meessen aangesloten bij de stichting Nationale Badkamer Garantie. Hierdoor ben je verzekerd van waterdichte garanties waar je helemaal niks extra's voor betaald. Dat is wel zo prettig. Zo krijg je 5 jaar garantie op onze producten en de aanbetaling is altijd veilig. Benieuwd naar meer?

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Maak afspraak