Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Seggers Badkamers

Ondernemers met passie; dat zijn Johan en Janet Seggers ten voeten uit. Je stapt de winkel binnen en je valt letterlijk in een warm bad.

Johan en Janet hebben hun droom gevolgd en openen in 2012 een nieuwe winkel in Tynaarlo. In de winkel kun je terecht voor alles op het gebied van badkamers, tegels en toiletruimtes. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe badkamer of een nieuw toilet: bij Johan en Janet ben je aan het juiste adres. “Wensen en stijlen op het gebied van badkamers veranderen door de jaren heen. Wij blijven de winkel dan ook continu aanpassen. Zo kunnen we dé meest optimale badkamerinspiratie bieden.”

“Door onze ervaring, vakkundig inzicht, meedenken en het plezier in ons werk dragen wij oplossingen aan waar anderen stoppen. Hierin is ons motto: doe wat je zegt en zeg wat je doet.”

Eigen installatieteam

Betrouwbaarheid staat bij Seggers Badkamers hoog in het vaandel. Zij werken dan ook met een eigen professioneel installatieteam van stukadoors, tegelzetters en installatiemonteurs. “Juist de installatie is een belangrijke fase in de aanschaf van een nieuwe badkamer. Ons installatieteam verstaat haar vak. Zij gaan altijd netjes te werk om de (stof)overlast tot een minimum beperken. We zijn trots op ons team die onze ontwerpen omtoveren tot droombadkamers in detail bij de klanten thuis.” Of het nu gaat om een toiletrenovatie, nieuwe badkamer, vervangen van de cv-ketel, vervangen van radiatoren; het installatie team van Seggers Badkamers regelt het.

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.