Kies jouw winkel

Jansen & Meppelink

In alles wat Jansen & Meppelink voor jou doet staat service centraal.

Verzekerd van kwaliteit

Betrouwbaarheid en Jansen & Meppelink gaan hand in hand. "Met een goed gevoel je badkamer kopen; dat is waar het bij ons allemaal om draait. Bij ons kun je in alle rust op je gemak je badkamer uitzoeken." Koop je je nieuwe badkamer bij Jansen & Meppelink dan ben je ook verzekerd van de kwaliteit van de gerenommeerde A-merken en het huismerk. Wil je graag een grote doucheruimte met twee douchekoppen of ga je liever voor een bubbelbad? Laat je inspireren in de winkel van Jansen & Meppelink en ontdek wat bij jou past. De adviseurs staan voor je klaar en helpen je met het juiste advies.

Meer dan badkamers

Staat het ontwerp en zijn de badkamerproducten uitgekozen? Vakmanschap zit in het hele team van Jansen & Meppelink in het bloed. Laat je je badkamer door hen installeren dan heb je gegarandeerd jaren plezier van je badkamer. "Wij zijn ook het adres in Drenthe voor het aanleggen van verwarming of het monteren van duurzame installaties. Zij biedt een breed pakket aan diensten voor bestaande bouw en nieuwbouw. Kom langs in onze winkel en wij vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen."

Zeker van je aankoop

Het aanschaffen van een badkamer is geen dagelijkse kost. Wel zo fijn om te kiezen voor zekerheid. Daarom is Jansen & Meppelink aangesloten bij de stichting Nationale Badkamer Garantie. Zowel tijdens als na de aankoop ben je verzekerd van vijf zekerheden.

Lees alles over jouw vijf zekerheden!

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.