Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Installatiebedrijf Wiel Coolen

Badkamergemak

Heb je al wel een idee voor je nieuwe badkamer maar nog geen duidelijke invulling? In de winkel van Wiel Coolen vind je meerdere badkameropstellingen in verschillende stijlen. In alle rust kun je hier inspiratie op doen. "Onze adviseurs vertellen je alles over slimme sanitair oplossingen en de nieuwste trends voor jouw nieuwe badkamer. Zij delen graag alle kennis om vervolgens samen met jou weloverwogen keuzes te maken. Zo komen we tot de badkamer die je altijd al wilde hebben."

Alles in een hand

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Wiel Coolen. Dit zie je dan ook in alles terug. "Wij zijn een gecertificeerd installatiebedrijf waardoor we bij de klant het beste eindresultaat neer kunnen zetten. Ook werken wij met een strakke en duidelijke planning voor de klant. En heel belangrijk in ons werk: afspraak is afspraak." Naast adviseren en ontwerpen van jouw nieuwe badkamer helpt Wiel Coolen jou ook bij de sloop van de oude badkamer en de (volledige) installatie van de nieuwe badkamer. Ook kun je bij Wiel Coolen terecht voor advies over ventilatie, airco of cv-ketels en warmtepompen. Deze combinatie van diensten die Wiel Coolen aanbiedt, is een essentieel voordeel. Zij houdt alles in eigen hand: vanaf inspiratie tot en met uitvoering en onderhoud.

Zekerheid voorop

Het aanschaffen van een badkamer is geen dagelijkse kost. Wel zo fijn om te kiezen voor zekerheid. Daarom is Wiel Coolen aangesloten bij de stichting Nationale Badkamer Garantie. Zowel tijdens als na de aankoop ben je verzekerd van vijf zekerheden.

Lees alles over jouw vijf zekerheden!

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Maak afspraak