Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek

Zeg je Ter Harmsel, dan zeg je betrouwbaar. Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek in Rijssen staat namelijk voor kwaliteit. Dit geldt voor de sanitair producten, maar ook net zo goed voor het team. De vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen bij jouw wensen voor de badkamer en eventuele problemen. “Wij verkopen alleen producten waar wijzelf volledig achter staan. En omdat bij de verkoop van badkamers een hoop kennis is vereist, stellen wij hoge eisen aan de adviseurs. Zo wordt de badkamer praktisch in gebruik en bovenal mooi om te zien.”

Laat je de installatie over aan Ter Harmel? De monteurs zijn gediplomeerd en gespecialiseerd om al jouw installatieklussen op te lossen. Ben je zelf aan het klussen in en rondom het huis? Ook dan is de keuze enorm dankzij een ruim assortiment aan installatiematerialen.

Meer dan badkamers

De naam zegt het al; bij Ter Harmsel Sanitair en Installatietechniek kun je voor meer terecht dan alleen de aankoop van jouw nieuwe badkamer. “Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor advies, aanschaf en installatie van onder andere verwarming, elektra en klimaatbeheersing. Eigenlijk zijn wij er voor alles qua installatie in en om het huis.”

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Maak afspraak

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.