Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Hummel Badkamers

Op badkamer- en tegelgebied heeft Hummel een enorme ervaring opgebouwd die zij elke dag weer gebruikt om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

We duiken even de geschiedenis in om kennis te maken met Hummel. In 1977 startte het bedrijf met keukenverkoop. Dit werd zo'n succes dat zij de succesformule later ook doorvoeren in badkamers. Dankzij deze zet groeide Hummel uit tot de badkamerspecialist van Noord-Nederland.

De nieuwste trends

Hummel volgt de trends op de voet. Dit resulteert in prachtige badkamers helemaal van nu. "Uiteraard nemen wij het tijdloze aspect ook mee in onze ontwerpen. Een badkamer moet immers minstens 10 jaar meegaan. Hierin zoeken we elke keer weer de perfecte balans om zo altijd een onderscheidend assortiment aan te bieden. Kom naar onze winkel en laat je inspireren door onze slimme en bijzondere ontwerpen."

Alle zorgen uit handen

Jouw ideeën vult Hummel aan met deskundig advies. Hiervoor neemt zij uitgebreid de tijd. "Onze adviseurs vertellen jou graag alles over de nieuwste mogelijkheden. Daarbij houden we altijd de beschikbare ruimte in ons hoofd. Hierdoor komen we tot de mooiste eindresultaten en komt jouw droombadkamer tot leven." De professionele monteurs verzorgen graag de installatie van de badkamer.

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.