Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Harry Suiker badkamer & tegels

Harry Suiker is al sinds 1975 een begrip op het gebied van tegels en badkamers. In de ruime showroom in Den Haag vind je maar liefst 1000m2 aan badkamer- en tegel inspiratie. Bij Suiker geven ze advies en leveren materialen voor badkamers, douches, sanitair, wand- en vloertegels. Daarnaast verzorgen ze ook nog eens de gehele installatie van de producten. Zo kunnen ze je tijdens het gehele proces ontzorgen ‘Uw badkamer is onze zorg’.

Van sanitair tot tegels

De badkamer is één van de belangrijkste plekken in je huis. Hier begint én eindigt je dag meestal. Bij Suiker vinden ze dat de badkamer het sieraad van je huis is, waarin je optimaal moet kunnen genieten. Daarom streven ze er naar om voor elk budget een passende badkamer te ontwerpen.

Om het hele plaatje compleet te kunnen maken, kun je ook verschillende soorten tegels vinden in de showroom. Elke smaak is vertegenwoordigd in dit brede assortiment. ‘Met tegels kun je de perfecte basis creëren voor een adembenemend designinterieur’.

In de showroom kun je op een overzichtelijke manier kennis maken met de mogelijkheden. Van producten, het gebruik van materialen, kleuren combinaties tot aan indelingen.

Verzorging van de gehele verbouwing

Harry Suiker is in Den Haag naast leverancier van badkamers en wandtegels, ook het bedrijf dat je badkamer verbouwing van a tot z kan verzorgen. Het is mogelijk de badkamer volledig te laten monteren door een van de vakkundige montageteams. Deze monteurs en tegelzetters werken dagelijks aan luxe badkamers  en creëren jouw badkamerdroom.