Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Groenen Veldhoven

Bij Groenen in Veldhoven vind je diverse badkameropstellingen voor elk budget. Ook vind je er badkamers in allerlei stijlen. “Deze badkamers zijn voorzien van innovatieve producten en vernuftige gadgets. Uiteraard vind je ook veel tijdloze items. Er is dus altijd wel een badkamersfeer die je aanspreekt.”

Persoonlijk advies

De badkamerexperts gaan graag samen met jou aan de slag om jouw nieuwe badkamer samen te stellen. Het team van Groenen adviseert je vrijblijvend over alle mogelijkheden. “Daarin gaan we een stap verder dan enkel het ontwerpen van een nieuwe badkamer. Want hoe is het bijvoorbeeld met de huidige cv-ketel gesteld? Ook bespreken we bijvoorbeeld energiezuinige oplossingen zoals vloerverwarming of een speciale douchekop.”

Verbouwen? Doen we samen!

Eindelijk heb je de perfecte badkamer samengesteld. Dan is het tijd voor de verbouwing. Daarvoor ben je ook bij Groenen aan het juiste adres. “De verbouwing van de badkamer is spannend en een intensief traject. De montage van jouw nieuwe badkamer nemen wij graag uit handen. Dankzij ons specialisme en ervaring beperken wij de overlast bij de klant in huis tot een minimum.”

Bij Groenen kun je ook terecht voor je nieuwe keuken, verf, verlichting, behang, kleine verbouwingen en maatwerkkasten. Benieuwd naar het uitgebreide assortiment? Kom dan snel naar de winkel in Veldhoven!

Wil je meer badkameradvies?

Kom gerust eens langs. Samen zetten we de stap naar jouw nieuwe badkamer.

Maak afspraak

Uw vraag