Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Gijsberts keukens, tegels & sanitair

Gijsberts heeft scherpe prijzen, volop keuze en geeft jou het beste advies

Een begrip in Apeldoorn en omgeving.; dat is Gijsberts al meer dan 25 jaar. De winkel biedt maar liefst 5000m2 aan winkelplezier. Laat je inspireren door 40 badkameropstellingen en ontdek aan de hand van ruim 1000 wand- en vloertegels welke sfeer bij jou past. Gijsberts heeft een grote voorraad aan tegels die zij deels door eigen import tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Ook voor keukeninspiratie kun je je hart ophalen bij Gijsberts. “Net als onze badkamers vind je bij ons keukens in allerlei soorten en maten. Én voor elk budget. Er is dus voor ieder wat wils.”.

Vakkundig team

Ons team met deskundige adviseurs staat voor jou klaar om je te helpen bij de aankoop van jouw nieuwe badkamer, keuken of woonvloer. “We denken mee over het slim inrichten van de beschikbare ruimte en delen ook graag onze kennis op het gebied van trends, innovatie en lifestyle. In combinatie met de wensen van de klant komen we zo samen tot een prachtig eindresultaat.” Het montageteam van Gijsberts neemt graag de montage voor je uit handen. Ook het aanleggen van jouw nieuwe tegelvloer is geen probleem.

Zekerheid

Een badkamer koop je niet dagelijks. Wel zo fijn om te kiezen voor zekerheid. Daarom is Gijsberts aangesloten bij de stichting Nationale Badkamer Garantie. Je bent hierdoor verzekerd van vijf waterdichte garanties waar je niks extra’s voor betaald. Bekijk jouw vijf zekerheden.

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.